a jak dla mnie retest trójkąta i w dół http://www.mql5.com/en/charts/3391161/g ... g-point-oflutek pisze:kabel bedzie odbicie na 1.52 gbp/pln tez góra pore groszy do góry pójdzie to samo dax góra
DayTrading: Poniedziałek 04.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.05.2015
Nauka nauka nauka....... 

nie twierdze ze fale to jakas wyrocznia 100 % idealnie sie sprawdzaja ale w duzej mierze bardzo pomagaja by nie wskakiwac pod pociagi na impulsie danej fali czy korekty a spokojnie wyczekac moment z wejsciem czy wyjsciem
zobaczymy jutro
-- Dodano: 04 maja 2015, 20:00 --
jakby to mialo dalej spadac to by bylo za proste
-- Dodano: 04 maja 2015, 20:00 --
jakby to mialo dalej spadac to by bylo za proste
Brzmi bardzo kuszącoatlanticos pisze:wg mnie niezależnie od danych (o ile nie będą katastrofalnie słabe) w czerwcu podwyżkę stóp zobaczymy w USA

Czekamy na piątek

Stopy muszą podnieść. Chociażby dlatego, żeby później móc obniżyć i drukować. To nie moja opinia zapożyczona z portalu z zza wielkiej wody. Może w tym szaleństwie jest metoda ;-)
- atlanticos
- Maniak
wszyscy juz gdzie sie nie czyta pisza o grudniu, o dalszych wzrostach edka i oslabianiu dolara... wiec moment idealny zeby podniesc stopy zgodnie z zapowiedziami a mimo to zaskoczyc rynekMR. D pisze:Stopy muszą podnieść. Chociażby dlatego, żeby później móc obniżyć i drukować. To nie moja opinia zapożyczona z portalu z zza wielkiej wody. Może w tym szaleństwie jest metoda ;-)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- magura2004
- Pasjonat
mój buy limit czeka. Okolice 53... ciekawe czy tam dotrą.megaFX pisze:w końcu ropa zaczeła spadać, mam nadzieje że to początk nowej fali spadkowej
-- Dodano: 04 maja 2015, 20:52 --
gorzej jak podejdą pod 1.20... co sprawi, ze cały plankton załaduje się w S.... a oni sobie polecą na 1.30atlanticos pisze:ja biore pod uwage historie i zachowanie drukowanego dolara i drukowanego jena... korekta ktora widzimy na euro i tak jest już najwieksza zasiegiem od poczatku spadkow... nie wyobrazam sobie podejscia pod 1.18 czy 1.20 gdzie caly plankton sie zaladuje w S i pozwolenie wszystkim zarobic... Do Gwiazdki za daleko...karnak pisze:
Robię sobie nadzieję i nie daję dużych szans na ten silny impuls w dół, o którym piszesz - wg mnie impuls spadkowy średnioterminowy przez ostatni rok zrobił kompletną strukurę i teraz oczekuję dużej korekty całego spadku.
Może się mylę, ale pod to gram i sądzę, jak w weekend pisałem, że "wczesne" Lki po ok. 1.065 nie powinny być zagrożone.![]()

-- Dodano: 04 maja 2015, 20:54 --
miałeś to dopiero za miesiąc napisaćatlanticos pisze: moze cytujac klasyka forum "trend na edku sie zmienil i jest wzrostowy" :0 Sam nie wierze ze to napisalemhaha

-- Dodano: 04 maja 2015, 20:58 --
Nie no już zdrowy jestemjabada pisze: mam niezłą piramidkę od 11567 ,i nie wiem czy zamykać wieczorem przy lekkim zjeśdzie czy liczyć na Highendowe 11000.
A swoją drogą coś cisza z jego strony dzisiaj ,czyżby naprawdę zaniemógł?

DAX - pisałem o spadku poniżej 10000. Gdzies na 9800. Oczywiście na forum nikt (?) w to nie wierzy.
11.000 to będzie tylko przystanek

To wymaga trochę czasu, nie polecą ciurkiem. Dziś spodziewane było odbicie lekko up i było (200 punktów dax zrobił na up?) . Choć z samego rana jeszcze troszkę na dół poszli żeby zamieszać. Ogólnie nic ciekawego dzisiaj się nie wydarzyło

-- Dodano: 04 maja 2015, 21:05 --
acha, pytałem już ale bez odzewu czy ktoś ma rozrysowane USD/PLN
o tyle to ważne ponieważ pyknęło mi F423 spadkowe no i oczywiście nie chce (póki co) dalej spadać co chyba widać też na wykresie, że mamy jakąś aktualną "podłogę", która trzyma. Wobec tego spodziewałem się umocnienia USD.. co w sumie trochę widać np. na edku.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
a jak obstawiacie kandura bo cos mi sie wydaje ze jak stopy obniza topoleci ładnie w dól
zrelaksuj się, podnieś stopy do górywariatgdynia pisze:a jak obstawiacie kandura bo cos mi sie wydaje ze jak stopy obniza topoleci ładnie w dól

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami