użyłem DSWS - bo jest zajebisty.... kolego Cajto wyśmiewałeś się na moim jurnalu z Dadasa. A to jest najgenialniejsze narzędzie (wskaźnik?) na FX jakie widziałem. I działa. Trzeba wiedzieć jak działa i kiedy działa.
-- Dodano: 03 sie 2015, 17:22 --
atlanticos pisze:
highend pisze:
Oj tam oj tam... mam kilka swoich ulubionych instrumentów
akordeon, fortepian, gitara...
Fortepian - trafiłeś stoi za mną taki wielki z 1905 roku, marki "ED SEILER" wyprodukowany w niemieckiej Legnicy.... pewnie sporo wart... nie mój jest żeby była jasność
flogopit2 pisze:ale generalnie wszystko jest oook i można pompować dalej ? ... tak przynajmniej wnioskuje po wykresach
zmieniając temat - jaki brok z lewarem powyżej 100 ma lepsze spredy niż xm ? cóż, że tam lewar do 888 ale spredy są tragiczne, na skalpa ni huhu - to jak rzut monetą
sprawdz australie, tylko tam lepiej skrillem kase wplacac i wyplacac (koszty), lewar 1:400, ecn ...
masz na myśli peppera ? i jak może rozwiń myśl nt skrilla ? jakieś kanty na karcie ? duże koszty ?
kartą nie wiem , srkill 1$ wypłata , wpłata dla kazdej metody to 3% niestety. tak, mam na mysli pepper, od dwoch miesiecy korzystam nie mam zastrzezen jak na razie.. a bank wire 20AUD wypłata natomiast nie wiem jak z koszttami banków posredniczących.. sorry wogole za offtop .. w koncu działy DT..
zmieniając temat - jaki brok z lewarem powyżej 100 ma lepsze spredy niż xm ? cóż, że tam lewar do 888 ale spredy są tragiczne, na skalpa ni huhu - to jak rzut monetą[/quote]
sprawdz australie, tylko tam lepiej skrillem kase wplacac i wyplacac (koszty), lewar 1:400, ecn ...[/quote]
masz na myśli peppera ? i jak może rozwiń myśl nt skrilla ? jakieś kanty na karcie ? duże koszty ?[/quote]
kartą nie wiem , srkill 1$ wypłata , wpłata dla kazdej metody to 3% niestety. tak, mam na mysli pepper, od dwoch miesiecy korzystam nie mam zastrzezen jak na razie.. a bank wire 20AUD wypłata natomiast nie wiem jak z koszttami banków posredniczących.. sorry wogole za offtop .. w koncu działy DT..[/quote]