c.ajto pisze:
Ja też mam takie pytanie - masz ty równo pod sufitem chłopaku?
Bo coś mi sie wydaje że nie bardzo, setki analiz dziesiątek instrumentów poparte dywagacjami pseudo fundamentalnymi (bo trudno inaczej nazwać "czy oni myślą..." - w domyśle szefowie BC i innych instytucji mających rzeczywisty wpływ na rynek).
Weź sobie na tapetę kilka walorów, skup się na nich i zacznij grać, a nie produkować kilka wersji fibo i z każdym wiekszym ruchem ceny przesiadać sie na ten wariant do którego akurat to pasuje. Takie rzeczy nawet na demo nie przejdą.
"Dolar oszalał"
Traderem raczej nie zostaniesz, ale masz zadatki na bardzo dobrego anala, chwytliwe teksty, jak cię drzwiami wyciepną to juz sie oknem gramolisz z powrotem i cały rękaw asów - mnogość analiz z których jakaś część okaże sie trafna.
Oj tam oj tam... mam kilka swoich ulubionych instrumentów

w sumie anale spoko zarabiają, chodza dobrze ubrani i wyglądają na poważnych gości - jeśli by to nie miało być stresujące czytaj.. łatwa kasa - to czemu nie

czemu tak wiele ludzi (np. "profit trader") oferuje szkolenia za kasę.. po co piszą książki jak tradować.... skoro niby sami potrafią i powinni mieć z tego grubą kapuchę.
Może LUTEK miał rację, że na FX nikt się milionów nie dorobił i nie dorobi

A Ty tam Cajto już nie jedź po mnie czy mam równo pod sufitem czy nie - who cares?

"Dolar oszalał" to tylko nazwanie po imieniu jego hiper trendu wzrostowego od maja 2014 roku gdyż taka szpila UP bez korekt kończy się zazwyczaj szpilą down.... I tyle.
-- Dodano: 03 sie 2015, 17:11 --
a pytanie czy umiem czy nie umiem... to zapewne jak każdy.
Dax m5 wejście. Jest SL, jest TP. Czekamy co będzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.