... ale mówiąc szczerze jakoś wątpię aby edek zszedł na parytet.... powód? musiałby wtedy iść dalej na 0.90 lub 0.80 nawet bo inaczej 95% ludzi by zapakowało eLki na parytecie i trzeba by ich było przetrzebić....
sam nie wiem

dlatego SL musi być. Albo hedge. Co kto lubi. Inaczej ZJE depozyt.
-- Dodano: 02 sie 2015, 19:33 --
a z Kangurem jest śmieszna sprawa... wyszedł mi poziom 0.72 jako dołek. W zasadzie już byliśmy w dołku lub blisko niego.... Jeśli jednak nie mam racji to kolejny poziom kangura to 0.67, a całkowity możliwy target 0.58....
Póki co wygląda na jakąś korektę (????), tylko czemu KIWI jeszcze ma spaść na 0.63... hmmm - głośno myśłę, trzeba jeszcze AUD/NZD oblookać. Ten był wzrostowy i aktualnie była na nim korekta.....
,....
no jasne - aud/nzd z 20 lipca wrzucam gdzie przewidziałem korektę, oraz aud/nzd2 teraz rysowany. Prościej się nie da. Widać tam wszystko

widać, że wyznaczyłem poziom 1.09 jako miejsce zwrotu odbicia - FIBO 161. Kurde to naprawdę działa w ten sposób
Dodam jeszcze bo chłopaki pisali o EUR/NZD że szykują się wieeelkie spadki - a ja tam widzę UP na tej parze co by potwierdzało, że NZD sie jeszcze osłabi (stąd KIWI na 0.63 pasuje). Wszystko musi pasować w układance
-- Dodano: 02 sie 2015, 19:47 --
PS. pakować całe depo L na kangura, SL 0.717 powiedzmy i NIC się nie bać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.