Jak można rozumieć bazgroły, a nie rozumieć po prostu tego? A w konsekwencji, tego: PS. Tomasz, nie obraź się za "bazgroły" - nie krytykuję, tylko tak to nazywam.
highend pisze:no ok - to tylko gra panie, to tylko gra
graj taką kasą, którą możesz stracić (bez bólu dupy) i nigdy nie dopłacaj do depo żeby "ratować" stratne pozycje.
Nie obrażam sie, realizuje to co obiecałem koledze,fx-technik pisze:To ja was totalnie nie rozumiem...![]()
Jak można rozumieć bazgroły, a nie rozumieć po prostu tego? A w konsekwencji, tego: PS. Tomasz, nie obraź się za "bazgroły" - nie krytykuję, tylko tak to nazywam.
A tak spojrzałem na Twoje wyraże sie prostofx-technik pisze:To ja was totalnie nie rozumiem...![]()
Jeżeli to samo, tylko bez skośnych zygzaków i kanałów, to czego ludzie nie rozumieją?Tomasz196407 pisze:A tak spojrzałem na Twoje wyraże sie prostofx-technik pisze:To ja was totalnie nie rozumiem...![]()
Jak można rozumieć bazgroły, a nie rozumieć po prostu tego? A w konsekwencji, tego: PS. Tomasz, nie obraź się za "bazgroły" - nie krytykuję, tylko tak to nazywam.nie nazwie bazgrołami
czy to nie to samo
//fx-technik pisze:Jeżeli to samo, tylko bez skośnych zygzaków i kanałów, to czego ludzie nie rozumieją?Tomasz196407 pisze:A tak spojrzałem na Twoje wyraże sie prostofx-technik pisze:To ja was totalnie nie rozumiem...![]()
Jak można rozumieć bazgroły, a nie rozumieć po prostu tego? A w konsekwencji, tego: PS. Tomasz, nie obraź się za "bazgroły" - nie krytykuję, tylko tak to nazywam.nie nazwie bazgrołami
czy to nie to samo
Jeżeli ktoś rozumie jak wykres rysuje popyt vs. podaż i do tego ma świeczki wolumenowe,
to co to jest nie do rozumienia?
Ok.Tomasz196407 pisze: Darek piłes dzis
bo ja cie wogóle nie rozumie