Czekam na zachowanie ceny w tym przedziale i będę wchodził z ręki, jeżeli cena tam dojdzie.Tomasz196407 pisze:witam,TsunamiPL pisze:Plan na Daxa na poranek. S 12.180-210tp 12.095, buy limit 12.095 tp otwarty
to juz masz czy sell limit?
DayTrading: Piątek 28.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 28.07.2017
The only way is up
Dzień dobry,
Podzielę się z wami moim spostrzeżeniem na parze GBP/USD .
Na wykresie dziennym po zakończeniu piatej fali Eliota pojawiła się formacja podwójnego szczytu a więc raczej liczył bym na spadki na tej walucie.
W sumie zgodnie z korektą A,B,C.
https://picload.org/view/rwrdlcgi/chart1.png.html
Podzielę się z wami moim spostrzeżeniem na parze GBP/USD .
Na wykresie dziennym po zakończeniu piatej fali Eliota pojawiła się formacja podwójnego szczytu a więc raczej liczył bym na spadki na tej walucie.
W sumie zgodnie z korektą A,B,C.
https://picload.org/view/rwrdlcgi/chart1.png.html
The candles are telling a story, learn how to read it.
-
- Fanatyk
//
Ostatnio zmieniony 28 lip 2017, 08:56 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurcze , mógłbyś trochę inaczej sformułować pytanie bo nie wiem czy w 100% rozumiem .
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
The candles are telling a story, learn how to read it.
-
- Fanatyk
ok npharywi pisze:Kurcze , mógłbyś trochę inaczej sformułować pytanie bo nie wiem czy w 100% rozumiem .
Z góry dziękuje.
Nie bede sie dzielił tylko wstawiam
pisać jak coś

AUDUSD
IMO cały czas w kanale trendowym
Podstawowy schemat impulsowy nie zanegowany
Negacją dla mnie jest wybicie ceną korekty IV fali niższego rzędu
dla zorientowanych wszystko wiadomo
dla pytających otwartośc wspólnej dyskusji tak jak w stopce
Dodatkowo kanały na wyzszych interwałach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2017, 10:10 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Maniak
Rewelacyjny wykresTomasz196407 pisze:ok npharywi pisze:Kurcze , mógłbyś trochę inaczej sformułować pytanie bo nie wiem czy w 100% rozumiem .
Z góry dziękuje.
pisać jak coś![]()
AUDUSD

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

jak już tak patrzycia na EDa i kabla to spójrzcie na EURGBP, a ten wg. mnie leci UP 
w takim układzie jeśli kabel ma także iśc UP, to edzio powinien frunąć jak rakieta do góry.

w takim układzie jeśli kabel ma także iśc UP, to edzio powinien frunąć jak rakieta do góry.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
pasiTolmonnika pisze:Rewelacyjny wykresTomasz196407 pisze:ok npharywi pisze:Kurcze , mógłbyś trochę inaczej sformułować pytanie bo nie wiem czy w 100% rozumiem .
Z góry dziękuje.
pisać jak coś![]()
AUDUSD

Edzio w dol 80 pipsów dzisiaj, Kabel w dol 70 pipsów dzisiaj IMO.highend pisze:jak już tak patrzycia na EDa i kabla to spójrzcie na EURGBP, a ten wg. mnie leci UP
Zmienie zdanie 40 pipsów wyżej i tam też mam stopy moich S ktore wzialem przed chwila.
NAjwyzej poplyne 10% tego co wczoraj zarobilem.
no ok - to tylko gra panie, to tylko gra 
graj taką kasą, którą możesz stracić (bez bólu dupy) i nigdy nie dopłacaj do depo żeby "ratować" stratne pozycje.

graj taką kasą, którą możesz stracić (bez bólu dupy) i nigdy nie dopłacaj do depo żeby "ratować" stratne pozycje.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami