a TY dalej grasz SSSSTsunamiPL pisze:Pojawiają się plotki, że SPD może dogadać się z Merkel.
Będzie trzeba uważać z s na DAxie. Edek też może wystrzelić, chociaż edek mógłby zrobić wtedy sprzedaż faktu
DayTrading: Piątek 24.11.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.11.2017
prosze pamietac ze hameryka ju\ skonczyla
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Może by ktos cos mądrego o edku skrobnął ?
... wziąłem es i chyba głupio zrobiłem
... wziąłem es i chyba głupio zrobiłem
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
moj poziom zakladany na edku przed chwila zrobili
teraz chyba fabo jest na 1,188888 ja juz czekam na spadki i tez mam ski
a kermit do 1,1890 cos rysowal filizanke i tez w dol raczke
mam to jego wykres
resources/image/148782
teraz chyba fabo jest na 1,188888 ja juz czekam na spadki i tez mam ski
a kermit do 1,1890 cos rysowal filizanke i tez w dol raczke
mam to jego wykres
resources/image/148782
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zawsze mozna zalozyc mala 'lotke' z 0.01?skiter pisze:XAB pisze:no ale wyrwali choc juz bezemnie

U mnie się nie da takich małych

The only way is up
Mam nadzieję. że zauważysz że trading to sztuka a nie technika.fx-technik pisze:O longach można było dopiero mówić od tej strzłki, jeżeli ktoś gra z rynkiem, a nie przewiduje na bazie domysłów:A o shortach mówić jeszcze nie można.
Technikę owszem znac trzeba
ale to tylko dokładnie jak w malarstwie ...
P.S.
Nie ściennym oczywiscie - tu technika wystarcza

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- traderslife
- Gaduła
Dziś znowu posucha. Dobrałem shorta na AUDUSD o którym pisałem wczoraj dbb-double-bollinger-bands-system-t29573.html
Wejście idealnie na zniesieniu 50% - liczę, że szczyt złapany
teraz tylko dobrze wyjść...
Wejście idealnie na zniesieniu 50% - liczę, że szczyt złapany

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
daxa zaczalem z dolu na lke a u mnie tez najmniejszy to 0.1l 

Ostatnio zmieniony 24 lis 2017, 14:42 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy cel sam zaznaczyłeś ( stawiał bym na to ze tu sie zatrzyma raz na 3 jak sie nie zatrzyma to 3/4 ze na 2.62 fibo tego ruchu.traderslife pisze:Dziś znowu posucha. Dobrałem shorta na AUDUSD o którym pisałem wczoraj dbb-double-bollinger-bands-system-t29573.html
Wejście idealnie na zniesieniu 50% - liczę, że szczyt złapanyteraz tylko dobrze wyjść...
Zeby all było jasne:
pierwszy cell 0.0 zaznaczonego fibo . no a potem odmierzasz 2.62 tej wartosci i masz 75% szans ze ci wejdzie
dzieki ale ja po fakcie 70 proc kupionejkar pisze:Dolca zgodnie na przykład z Plummerem należy zamknąc na poziomie 2.618 osiagnietym dzis ( ale to już historia).XAB pisze:nie mam czasu dzis tak grac musze dolca pilnowac
Long ja biorę zleceniem stop ( bo nie mam czasu pilnowac) ale lepiej wziąc z palca jak naruszy tą skośną i cofnie się nie mniej niż pierwsze zniesienie fibo ).
a... (bo to stwarza kontekst)
Wstępnie cel to ta szara pozioma
i mam inny problem bo musze ciut skracac by sie nie zamotac
choc spokojnie moge jeszcze sporo kupic