DayTrading: Piątek 21.08.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 21.08.2015
edek d1 - do końca miesiąca się raczej rozstrzygnie czy ten scenariusz zanegują czy wzrosną szanse na realizację... flaga z wpisanym potencjalnym rgrem.... jeśli dziś nie zobaczę wycinki na gorze i świecy tygodniowej z cieniem od góry na 50-100 pipsów zaczepionym powyżej 1.13 to IMO szanse sporo zmaleją
https://www.tradingview.com/x/WUZQNxOs/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dzieki za nocnego a/uatlanticos pisze:edek d1 - do końca miesiąca się raczej rozstrzygnie czy ten scenariusz zanegują czy wzrosną szanse na realizację... flaga z wpisanym potencjalnym rgrem.... jeśli dziś nie zobaczę wycinki na gorze i świecy tygodniowej z cieniem od góry na 50-100 pipsów zaczepionym powyżej 1.13 to IMO szanse sporo zmaleją

słabość straszna tego kangura niestety
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Fanatyk
coś ciszą powiało
witam Wszystkich,
co sadzicie o złocie, ładnie odbiło w dół

witam Wszystkich,
co sadzicie o złocie, ładnie odbiło w dół
- magura2004
- Pasjonat
Albo patrzą jak zyski rosną albo....
-
- Fanatyk
,,, e tam zastanawiają sie nad edkiem jak zwykle, albo daxemmagura2004 pisze:Albo patrzą jak zyski rosną albo....

złoto kanał h4
highend jak bedziesz to sie odezwij potrzebna twoja pomoc

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kochani Państwo, stało sie.....highend przekręcił licznik postów i nie będzie już pisał

....w związku z tym publikuje jego analize DAX, wszelkie gratulacje proszę kierować na jego priv

....w związku z tym publikuje jego analize DAX, wszelkie gratulacje proszę kierować na jego priv
złotko złapane na kilka dni liczę na powrót do 1100 albo sl 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- zastapmnie
- Pasjonat
w ciekawym miejscu kabel... przeszedł opór wyznaczony przez zamknięcia i wierzchołki, ale ma jeszcze taką jedną pochyloną linię do pokonania...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
S&P 500 zbliża się wielkimi krokami do 2000 pkt. ciekawe czy popyt coś zawalczy, bo na razie nie wygląda to za ciekawie.
- nowy joker
- Pasjonat
O matko w końcu po całych paru godzinach od zyskałem dostęp ! Wielu wie ze operuje głównie na telefonie wiec Cityindex wysłało mi nowa aplikacje wiec ja zciagnolem co się później okazało nie mogłem wejść w moje pozycję ani otwierać nowych ani zamykać starych . Wiec cały dorobek dzisiejszy to coś ponad 1200 zł hehhe załamka no ale cóż dzień jeszcze się nie skaczyl aha próbowałem tez dzwonić do polskiego i angielskiego biura ale niestety nikomu nie chciało się podnieść słuchawki . Chyba czas na zmianę broka