100% zgoda. W dodatku na krosie z walutą w której prezes Banku Narodowego jest nieprzewidywalnym idiotą i podobnym rządem. Przepis na porażke

100% zgoda. W dodatku na krosie z walutą w której prezes Banku Narodowego jest nieprzewidywalnym idiotą i podobnym rządem. Przepis na porażke
Sorki SEROL666... ale głupoty piszesz (do tego miejsca).SEROL666 pisze: ↑21 lip 2023, 02:48Po tylu latach na Navi cały czas wierzysz że trading na wsiowej parze jaką jest złotówka przyniesie ci jakieś profity ? FX to majorsy. Amen. Twoje taśmy może są sexy ale nie tędy droga. Całe forex factory skupia się na tradowalnych parach ale nie u nas jakiś zidiociały patriotyzm króluje. Jeb..cie się z XXX/PLN tylko po co ? To jakiś promil rynku. Póżniej się dziwicie że tracicie kasę....
Przyznaję, że longi na USD/PLN kiszę od 6,5 miesiąca !!!
Pako, Amigo....Pako5033 pisze: ↑21 lip 2023, 10:57
Witam,
Widzę ze dobry wariata z ciebie. Mam takie pytanie bo mówisz, ze wytrzymasz ruch nawet na 3.50 a ja tym screenie widzę, ze przy 3.92-94 cię zresetuje, przynajmniej cześć jeśli masz zamykanie przy 50% depo . Wszystko będzie zależało od tego ile razy będą tam schodzić, o ile tam pójdzie w ogóle. Na twoim miejscu bym postarał się o większą dźwignie, bo płacenie za 0.5 lota na USD/PLN 9k depo to jakiś zart. Ja na 500:1 płacę 90EURO xD
Bo może, nie kazdy z was wie, ze nizsza dzwignia różni się tylko tym od wyzszej, ze to wy musicie włozyc więcej swojego siana na otwarcie 1lota. Ja potrzebuje 180 EURO na otwarcie pozycji na USD/PLN (1lot) , a wy jeśli gracie na 30:1 jakieś 13000 PLn własniej kasy, co jest według mnie głupotą bo musicie wyłozyć w ciul własnego siana , zeby zarobić cokolwiek a zysk mamy taki sam. Bo zarówno niska dzwignia jak i wysoka daje taki sam zsyk za pips. Tylko na wysokiej mozna sobie pozwolić na więcej lotów i to moze doprowadzić amatorów do resetu rachunku.
P.S
Po co wykładać na 1 lota 13k PLN jak można za 800 zł robić brokera w huja xD + oczywiście jakiś zapasik. np 1k euro. Czyli za 5k PLN mozna się juz grubo bawić a osoba grająca na 30:1 potrzebuje min 30k na taką samą zabawę albo i więcej . Pozdro
Co do "huja", to masz rację piszę się przez "ch" tyle, ze ja nie używam za bardzo tego słowa w codziennej mowie i jakoś mnie nie interesuje jak to się piszę, bo to nie jest słowo, które ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie . A co do rachunku i zmiany brokera, to nie możesz, przerzucić pozycji na innego brokera, co zapewne wiesz. Możesz tylko zwiększyć dźwignie, ale na to jest za dużo warunków, których ty patrząc na to jakimi pozycjami grasz, raczej nie jesteś w stanie zrobić. ( 2ml euro obrotu) i 50 godzin szkolenia, wtedy można ubiegać się o dźwignię 100:1 co w twoim przypadku, pozwoliłoby ci zejść do 2000 depozytu, czyli uwolniłbyś sobie sobie 7k PLN. Tak czy siak, powodzenia życzę i oby się swap nie zjadł zanim rynek to zrobi, jeśli będą dalej lecieć i bujać kilka miechów . Dla ciebie lepiej by było jakby odbiło pod 4.20 to zszedłbyś z kilku mikro lotów i miałbyś lżejBemowo1 pisze: ↑21 lip 2023, 11:08Pako, Amigo....Pako5033 pisze: ↑21 lip 2023, 10:57
Witam,
Widzę ze dobry wariata z ciebie. Mam takie pytanie bo mówisz, ze wytrzymasz ruch nawet na 3.50 a ja tym screenie widzę, ze przy 3.92-94 cię zresetuje, przynajmniej cześć jeśli masz zamykanie przy 50% depo . Wszystko będzie zależało od tego ile razy będą tam schodzić, o ile tam pójdzie w ogóle. Na twoim miejscu bym postarał się o większą dźwignie, bo płacenie za 0.5 lota na USD/PLN 9k depo to jakiś zart. Ja na 500:1 płacę 90EURO xD
Bo może, nie kazdy z was wie, ze nizsza dzwignia różni się tylko tym od wyzszej, ze to wy musicie włozyc więcej swojego siana na otwarcie 1lota. Ja potrzebuje 180 EURO na otwarcie pozycji na USD/PLN (1lot) , a wy jeśli gracie na 30:1 jakieś 13000 PLn własniej kasy, co jest według mnie głupotą bo musicie wyłozyć w ciul własnego siana , zeby zarobić cokolwiek a zysk mamy taki sam. Bo zarówno niska dzwignia jak i wysoka daje taki sam zsyk za pips. Tylko na wysokiej mozna sobie pozwolić na więcej lotów i to moze doprowadzić amatorów do resetu rachunku.
P.S
Po co wykładać na 1 lota 13k PLN jak można za 800 zł robić brokera w huja xD + oczywiście jakiś zapasik. np 1k euro. Czyli za 5k PLN mozna się juz grubo bawić a osoba grająca na 30:1 potrzebuje min 30k na taką samą zabawę albo i więcej . Pozdro
Gdybym nie hedgował pozycji bym już zgasił rachunek 40 razy....
Dźwignię mam taką jaką mam i nie będę zmieniał brokera. Dlatego mam pozycje otwarte na ponad 100% depo. Stąd cała ta kretyńska zabawa z kiszeniem pozycji.....
I wiem, że grając przeciwko trendowi można także zarabiać pieniądze - ja to na samym początku spieprzyłem...
Wiem, że się odkuję - to wymaga czasu
A i najważniejsze!
huja piszemy przez ch![]()
Damy radę AmigoPako5033 pisze: ↑21 lip 2023, 11:26
Co do "huja", to masz rację piszę się przez "ch" tyle, ze ja nie używam za bardzo tego słowa w codziennej mowie i jakoś mnie nie interesuje jak to się piszę, bo to nie jest słowo, które ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie . A co do rachunku i zmiany brokera, to nie możesz, przerzucić pozycji na innego brokera, co zapewne wiesz. Możesz tylko zwiększyć dźwignie, ale na to jest za dużo warunków, których ty patrząc na to jakimi pozycjami grasz, raczej nie jesteś w stanie zrobić. ( 2ml euro obrotu) i 50 godzin szkolenia, wtedy można ubiegać się o dźwignię 100:1 co w twoim przypadku, pozwoliłoby ci zejść do 2000 depozytu, czyli uwolniłbyś sobie sobie 7k PLN. Tak czy siak, powodzenia życzę i oby się swap nie zjadł zanim rynek to zrobi, jeśli będą dalej lecieć i bujać kilka miechów . Dla ciebie lepiej by było jakby odbiło pod 4.20 to zszedłbyś z kilku mikro lotów i miałbyś lżej![]()