DayTrading: Piątek 21.07.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 21.07.2023

Nieprzeczytany post autor: setka »

słuchaj dalej medrcow z internetu typu szwajcar, myslisz ze on tam siedzi i montuje te filmy tylko po to zebys ty zarobił.
wiekszosc tych kanałow jest sponsorowana. fx dla nas to loteria i tyle. w jakims tam stopniu mozna okreslic kierunek aktywow i tu jest robota do zrobienia dla takich szwajcarów właśnie. pol roku ci sie bedzie wiodło potem przyjdzie trend jak teraz z dolcem i pagibł. i tak co pare lat robią. Za duzo pitola o tej dedolaryzacji, ja stawiam ze usa bedzie bepiecznym miejscem i tam sie skieruje kapitał a europe czeka jesien sredniowiecza. Inaczej by tych murzynow tu w takich ilosciach nie pchali. Nauczyli sie ze wiecznie bedzie dodruk i za raz dolar bedzie po 2 pln, sapina na 8000 pojedzie, nie tym razem, inaczej to rozegraja ale dolca nikt nie zaora najsampierw. I tego bym sie trzymał.

No dobra moze jeszcze do jesieni poubijaja dolca jak ktos nie ma swapow tylko reala to mu to kolo piora lata tak jak mi.
dolca mam po okolo 4,10 a fx to inna inszość, to taki bankomat na bieżące potrzeby :) i muzyczka gra...

Jak damy sobie wcisnac CDBC to wszyscy wyladujemy na tym samym poziomie jak pionki w Chinach.
Glapinski ? co on ma do gadania to jest aktor tv w tym spektaklu. Bazylea ustala co, jak i gdzie ma być.

Zablokowany