DayTrading: Piątek 21.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 21.04.2017
jaki by tam nie byl wynik to mamy zagwarentowane ze bedzie ciekawie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
We Francji co chwila są zamachy. Myślę, że ludzie mają dość multi kulti i dobry wynik Le Pen jest bardzo realny.
The only way is up
ropa jeszcze 40 minut mają żeby odwrotke zrobić pod zamkniecie W1 tzn , ciut podciągnąć
to jak ? zamykamy rope w okolicach 50 $... czy ponosi mnie fantazja

to jak ? zamykamy rope w okolicach 50 $... czy ponosi mnie fantazja

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Słuszna uwaga.TsunamiPL pisze:We Francji co chwila są zamachy. Myślę, że ludzie mają dość multi kulti i dobry wynik Le Pen jest bardzo realny.
I to może być cholernie istotne
Ale .... moze tez być wielki przekręt
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
-
- Fanatyk
woj55 pisze:Ale .... moze tez być wielki przekręt

albo będzie to co ma być!
i tyle
navik pisze:ropa jeszcze 40 minut mają żeby odwrotke zrobić pod zamkniecie W1 tzn , ciut podciągnąć![]()
to jak ? zamykamy rope w okolicach 50 $... czy ponosi mnie fantazja![]()
ropa spada bo pomimo porozumienia i ograniczenia wydobycia zapasy spadły symbolicznie a w USA rośnie wydobycie i ilość wież. Jak zobaczysz w dane wcześniejsze to było ponad 1 000 wież znaczna część zbankrutowała i musieli sprzedać poniżej wartości a to powoduje że opłacalność wydobycia będzie znacznie poniżej 50$
OPEC musi pokazać znacznie większe cięcia a to porozumienie miało być do maja z tego co pamiętam?
Dodatkowo moim zdaniem trend na ropie jest spadkowy (zobacz na D1) a to co mamy obecnie to korekta która mogła się skończyć jeśli OPEC nie wypracuję nowego porozumienia.
Dla jasności, obecnie jestem bez pozycji (odwyk

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2017, 21:12 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
_Kerad_ pisze:navik pisze:ropa jeszcze 40 minut mają żeby odwrotke zrobić pod zamkniecie W1 tzn , ciut podciągnąć![]()
to jak ? zamykamy rope w okolicach 50 $... czy ponosi mnie fantazja![]()
ropa spada bo pomimo porozumienia i ograniczenia wydobycia zapasy spadły symbolicznie a w USA rośnie wydobycie i ilość wież. Jak zobaczysz w dane wcześniejsze to było ponad 1 000 wież znaczna część zbankrutowała i musieli sprzedać poniżej wartości a to powoduje że opłacalność wydobycia będzie znacznie poniżej 50$
OPEC musi pokazać znacznie większe cięcia a to porozumienie miało być do maja z tego co pamiętam?
Dodatkowo moim zdaniem trend na ropie jest spadkowy (zobacz na D1) a to co mamy obecnie to korekta która mogła się skończyć jeśli OPEC nie wypracuję nowego porozumienia.
Dla jasności, obecnie jestem bez pozycji (odwyk) na ropie
dzieki _Kerad_

ja też już bez pozycji, elki brałem tylko i wyłacznie pod zamkniecie swiecy tygodniowej . Myślałem że troche podciągną wyżej , liczyłem na większy zysk a jest "na waciki "

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Gaduła
Będzie jak piardnięcie muchy- góra 100 pipsów.Tomasz196407 pisze:woj55 pisze:Ale .... moze tez być wielki przekręt![]()
albo będzie to co ma być!
i tyle
Mnie osobiście nie obchodzi los tych sprzedawczyków.
Ludzie ludziom zgotowali ten los.
dostaliscie maila od broka odnosnie zostawienia pozycji?
ja mam coś takiego
Dear Trader,
Please note that a ‘Close Only’ mode is applied to all trading instruments on all accounts. This is in an effort to minimise the risk of potential account deficits in case the upcoming French presidential elections, which will be held this Sunday 23 April, 2017, result in a significant price gap.
The ‘Close Only’ mode means that only closing transactions are allowed for the remainder of the trading session. This measure will be removed over the weekend, so Monday’s session will be open for trading as per the usual terms.
Read more about the French presidential elections and their possible impact on the global markets.
Kind Regards,
tzn ze mnie "wytną" jak zostawię pozycje
ja mam coś takiego
Dear Trader,
Please note that a ‘Close Only’ mode is applied to all trading instruments on all accounts. This is in an effort to minimise the risk of potential account deficits in case the upcoming French presidential elections, which will be held this Sunday 23 April, 2017, result in a significant price gap.
The ‘Close Only’ mode means that only closing transactions are allowed for the remainder of the trading session. This measure will be removed over the weekend, so Monday’s session will be open for trading as per the usual terms.
Read more about the French presidential elections and their possible impact on the global markets.
Kind Regards,
tzn ze mnie "wytną" jak zostawię pozycje