DayTrading: Piątek 19.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024

Nieprzeczytany post autor: baxik »

pozycje
stoje na rynku tak i jakos nie bardzo mam ochote wciagac sie w jakies dodatkowe dt bo piatek /wczesniej konczę
ropa na spadek a gaz na wzrost
miał byc juz KONIECqrwa blać :568: :568: :568: :568:
ja nic nie stosuje
formacje przewaznie rysuje automat u brokera
ja tylko wymyslam jak moze zagrac grubas przeciwko mnie :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2024, 13:59 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Ink. pisze:
19 lip 2024, 13:50
Rafał Zaorski przeciwnik AT tez ciągle powtarza ze AT nie działa jendocześnie patrzal na wykres czyli uzywał ocznego AT
Zaor również pisał też inne brednie. Chociażby to, że kostka będzie lepsza w spekulacji niż jakakolwiek AT. Dla mnie to żaden autorytet.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cblondyn pisze:
19 lip 2024, 13:54
Ink. pisze:
Rafał Zaorski przeciwnik AT tez ciągle powtarza ze AT nie działa jendocześnie patrzal na wykres czyli uzywał ocznego AT
Zaor również pisał też inne brednie. Chociażby to, że kostka będzie lepsza w spekulacji niż jakakolwiek AT. Dla mnie to żaden autorytet.
akurat tutaj ma racje, dla mnie większym autorytetem bedzie osoba nawet majacząca która jest na rynku dłużej niż ja i zarobił miliony bez względu na sposób niz anon cytujący wikiedie jako główne i nieomylne źródło informacji

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Ink. pisze:
19 lip 2024, 13:56
Cblondyn pisze:
19 lip 2024, 13:54
Ink. pisze:
akurat tutaj ma racje, dla mnie większym autorytetem bedzie osoba nawet majacząca która jest na rynku dłużej niż ja i zarobił miliony bez względu na sposób niz anon cytujący wikiedie jako główne i nieomylne źródło informacji
Zarabianie na rynkach nie musi się sprowadzać do samej AT. AF jest kluczowa. Czy chociażby zastosowanie prostej matematyki. Nikt nie twierdzi, że nie mozna bez AT sie obejść. Ale jak podaje definicja "rynek dyskontuje wszystko" co widac też na wykresie. I koło się zamyka

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Jesteś na forum od 2011, siedzisz tutaj tylko jako trol lub jako obrońca uciśnionych przed koloryzowaniem baxa. odpowiedz sobie na pytanie z ta twoja wiedza ile to juz lat kręcisz sie z depo w koło 0 lub z minimalnym zyskiem jak gówno w przeręblu ? i tak szczerze przed lustrem sobie odpowiedz na pytanie czy ta cała wiedza ktora zdobyłeś, ta wikiedia która bronisz lub śmieszkowanie z Zaora milionera przełożyła sie na twój sukces finansowy na giełdzie. Mi możesz tutaj pisać eseje o tym jaki to jesteś genialny jak to doskonale znasz AT ale i tak w łóżku przed snem bedziesz wiedział jak wygląda rzeczywistość i bedziesz o tym myslal ;)

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

kakao
1 zasada
wyprzedz przeciwnika o krok albo o poł kroku i pierwszy tysiak jest :P
bo potem juz nie stracisz :568:
3,5 ktr gram
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2024, 14:09 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Ink. pisze:
19 lip 2024, 14:03
Jesteś na forum od 2011, siedzisz tutaj tylko jako trol lub jako obrońca uciśnionych przed koloryzowaniem baxa. odpowiedz sobie na pytanie z ta twoja wiedza ile to juz lat kręcisz sie z depo w koło 0 lub z minimalnym zyskiem jak gówno w przeręblu ? i tak szczerze przed lustrem sobie odpowiedz na pytanie czy ta cała wiedza ktora zdobyłeś, ta wikiedia która bronisz lub śmieszkowanie z Zaora milionera przełożyła sie na twój sukces finansowy na giełdzie. Mi możesz tutaj pisać eseje o tym jaki to jesteś genialny jak to doskonale znasz AT ale i tak w łóżku bedziesz wiedział jak wygląda rzeczywistość ;)
Pokazujesz poziom :)
Nie twierdze, że jestem genialny. Pokaż chociaz raz gdzie coś takiego napisałem. Ale bronie swoich racji i będe bronił. Nie pasuje? Nie czytaj. A gówno o którym piszesz to chyba z autopsji ;)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Akurat mi sie żyje dość dobrze, ale znam statystyk i jest 95% szansy ze pisze z frustratem i jedynie 5% szansy ze faktycznie pisze z kimś kto dał rade. Ludzie bronią tezy ze ziemia jest płaska i ich tez za nic nie idie przekonać ze jest inaczej także możesz bronić tych swoich głupot po wsze czasy :)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Ink. pisze:
19 lip 2024, 14:08
Akurat mi sie żyje dość dobrze, ale znam statystyk i jest 95% szansy ze pisze z frustratem i jedynie 5% szansy ze faktycznie pisze z kimś kto dał rade. Ludzie bronią tezy ze ziemia jest płaska i ich tez za nic nie idie przekonać ze jest inaczej także możesz bronić tych swoich głupot po wsze czasy :)
To na koniec ci napisze. Z trendem grać warto zawsze i tak twierdzi AT. Brak argumentów od zawsze kończy sie jakimiś bzdurnymi wycieczkami osobistymi. Ale mnie to nie rusza. Więc sie nie wysilaj.
I moja rada. Trzymaj poziom.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Same złote rady, dzięki a jak to sie przedkłada na twój portfel ? :)

Argumenty ci dałem ty po prostu ich nie akceptujesz

Zablokowany