Tak samo jak w koziopłotkach, cóż za zbieg okoliczności. to ze są podobne punkty nie znaczy ze to jest to samo. przykład z kwadratem i prostokątemCblondyn pisze: ↑19 lip 2024, 13:42Analize rozpoczyna sie od wyznaczenia trendu. Nie bez powodu "trend is your friend". Prawda? Cała reszta to kolejne kroki. Nic ponad to
DayTrading: Piątek 19.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024
wazne by TWOJA lub moja analiza t dzialała

Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
A co mnie obchodzą koziopłotki? Co to w ogóle jest? Każda analiza wykresu hist, i podejmowanie na jej podstawie decyzji to AT. Zgodnie z definicją. Koniec w temacie.Ink. pisze: ↑19 lip 2024, 13:43Tak samo jak w koziopłotkach, cóż za zbieg okoliczności. to ze są podobne punkty nie znaczy ze to jest to samo. przykład z kwadratem i prostokątem
To jest coś czego blondyna nie potrafi zrozumieć, walczy aby każdy miał taka samą wizje jak on inaczej każdy sie myli
bo on stosuje AT i w tym wyznacza tez trend, dalej nie kumam czego ty nie rozumiesz. Rafał Zaorski przeciwnik AT tez ciągle powtarza ze AT nie działa jendocześnie patrzal na wykres czyli uzywał ocznego AT jak ty to stwierdzasz ze kazda analiza ceny to AT. jest to pewnego rodzaju upośledzenie poznawcze moim zdaniem
Dla mnie definicja AT jest jasna i klarowna

I nie ja ją wymyśliłem. Zapewniam
Ale nie każdy musi się z nią zgadzać. Nic mi do tego.

Ja jestem "agnostykiem"
nie mam wiedzy czy AT działa , czy nie działa !!
ważne by :metoda , (strategia ) której używasz dawała efekty
nie mam wiedzy czy AT działa , czy nie działa !!
ważne by :metoda , (strategia ) której używasz dawała efekty

Ostatnio zmieniony 19 lip 2024, 13:54 przez Hary, łącznie zmieniany 1 raz.