DayTrading: Piątek 19.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2013
a właściwie to czemu nie przystoii !??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
mniej bezrobotnych a edek sie umacnia o co kur... kaman ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

widzieliscie BUX c osiedzieje na gieldzie sasiadow
taka winna być prawidłowa reakcja rynkucrok. pisze:mniej bezrobotnych a edek sie umacnia o co kur... kaman ?
padaczka, myślałem o S, poszło w L, zaczołem kminić na S, poszło w L... ach te piątki. week czas zacząć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 14:58 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
to tez wszystkim powtarzam....BOCZEK pisze:taka winna być prawidłowa reakcja rynkucrok. pisze:mniej bezrobotnych a edek sie umacnia o co kur... kaman ?
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
edkowi to się chyba w ogóle odkleiło 1.313 minimum powinno być a ten nagle w dół urwał, jakoś mnei to nie przekonuje...
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
ale zaraz zaraz, jakies dane nt bez roboli dzis były?
warto zwróci uwagę na ropkę, konsola od godz 12.00 po wzrostach, wiec dalsze wzrosty i cel 110 baksów za 159 litrów, tam nie było realizacji zysków, tak jak na edku, japoniec do eura też dziś padaczka, week
warto zwróci uwagę na ropkę, konsola od godz 12.00 po wzrostach, wiec dalsze wzrosty i cel 110 baksów za 159 litrów, tam nie było realizacji zysków, tak jak na edku, japoniec do eura też dziś padaczka, week
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 15:03 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobrze na rynku pracy wiec ograniczenie dodruku czyli dolec mocniejszy taka powinna byc reakcja rynku !edytak5 pisze:to tez wszystkim powtarzam....BOCZEK pisze:taka winna być prawidłowa reakcja rynkucrok. pisze:mniej bezrobotnych a edek sie umacnia o co kur... kaman ?
i nadmuchane gieldy w dol!
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

tylko ze dopóki ben nie wyjdzie i nie powie, druk off, to takie gadanie możesz sobie włożyc miedzy książki o spekulacji, bo puki ben nie wyjdzie i nie powie off, tak dolce beda płyneły z farbą. dziś widać ze spekuła ma urlop 

Tak myślę!
Tak myślę!
WTI Crude niedługo po 110$ będzie,a le chlopaki ładują Longi 
15$ w miesiąc zrobili

15$ w miesiąc zrobili