a h uj cie to interesuje że brokerzy mają umowy na zysk z nickiem, zachowuj się kulturalnie albo cie znajdziemy z ekipą i będziesz musiał przepraszaćbolimieglowa pisze:Nie ma wrogości. Oczywiście ale polowanie na gości którzy ładują innych w .... jest dozwolone. Prawda.pr7emo pisze:na tym forum nie ma wrogości, dostosuj siębolimieglowa pisze:Zanim mnie zbanujesz zapodaj jakikolwiek wykres real.
Wygonili cię soniki z forum, eur yen academy jeszcze coś piszesz.
Dla którego brokera tak naganiasz?
Myśl logicznie.
Ile zarobili brokerzy na nowy123 i kto jest sponsorem tego że tu piszemy.
DayTrading: Piątek 19.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2013
hahaha łądny szturm edek odwala na koniec tej h4...ciekawe czy to wzrost przed kolejną zwałą czy w końcu północ co myślisz Bemowo? ja jedną l kę zamknąłem właśnie dość zdrowia mi na psuła 
kurde mail mi wcięło przez ta dyskusje o niczym powyżej
edek sam mi odpowiedział heh czasem cierpliwość poplaca ok zamknąłem drugą l kę daję spokój wziąłem co swoje. A NIE MÓWIŁEM ŻE MUSI IŚĆ DO GÓRY i NIE MA BATA?: 

kurde mail mi wcięło przez ta dyskusje o niczym powyżej

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
pr7emo pisze:na tym forum nie ma wrogości, dostosuj siębolimieglowa pisze:Zanim mnie zbanujesz zapodaj jakikolwiek wykres real.
FRUSTRAT wiec ignorować trzeba
a co do Sonic to jeszcze mu odpisze jak by był chodź trochę rozgarnięty to by wiedział ze wklejając wykres a mam zmienione kolory świeczek napisali wyraźnie ze wprowadzam zamęt przez to ale cóż wystarczy przeczytac i pomyslec
jestes w ignorach wiec nie wiem co tam piszesz jedynie jak tobie ktoś odpisze to zapewne znowu podrznisz moje oczy postem ale to juz przerabiałem wiec zanim bywaj zdrów bo nie mam czasu na przepychanki
po stopy skosnych leca
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

na forum nawigator rzadkością jest taki czarny charakterekNowy123 pisze:pr7emo pisze:na tym forum nie ma wrogości, dostosuj siębolimieglowa pisze:Zanim mnie zbanujesz zapodaj jakikolwiek wykres real.
FRUSTRAT wiec ignorować trzeba
a co do Sonic to jeszcze mu odpisze jak by był chodź trochę rozgarnięty to by wiedział ze wklejając wykres a mam zmienione kolory świeczek napisali wyraźnie ze wprowadzam zamęt przez to ale cóż wystarczy przeczytac i pomyslec
jestes w ignorach wiec nie wiem co tam piszesz jedynie jak tobie ktoś odpisze to zapewne znowu podrznisz moje oczy postem ale to juz przerabiałem wiec zanim bywaj zdrów bo nie mam czasu na przepychanki

to świadczy o jakości naszych postów

bolimieglowa pisze:Ile zarobili brokerzy na nowy123 i kto jest sponsorem tego że tu piszemy.
Jeżeli już to brokerzy nie zarobili na nowy123 tylko na głupocie tych którzy sie sugerowali jego wpisami (o ile na nich mozna bylo stracic )
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mamy dobrą wiedzę, i takie zakłócenie jak u tego pana (zakładam zawsze traci i nie ma wiedzy by zyskiwać) wprowadza zamęt
jutro nie będzie takiego marginesu hahahha
jutro nie będzie takiego marginesu hahahha
laktor pisze:hahaha łądny szturm edek odwala na koniec tej h4...ciekawe czy to wzrost przed kolejną zwałą czy w końcu północ co myślisz Bemowo? ja jedną l kę zamknąłem właśnie dość zdrowia mi na psuła
kurde mail mi wcięło przez ta dyskusje o niczym powyżejedek sam mi odpowiedział heh czasem cierpliwość poplaca ok zamknąłem drugą l kę daję spokój wziąłem co swoje. A NIE MÓWIŁEM ŻE MUSI IŚĆ DO GÓRY i NIE MA BATA?:
BEMOWO DOSTRZEŻ MNIE W POTOKU BŁOTA

a h uj cie to interesuje że brokerzy mają umowy na zysk z nickiem, zachowuj się kulturalnie albo cie znajdziemy z ekipą i będziesz musiał przepraszać[/quote]pr7emo pisze:Nie ma wrogości. Oczywiście ale polowanie na gości którzy ładują innych w .... jest dozwolone. Prawda.bolimieglowa pisze:na tym forum nie ma wrogości, dostosuj siępr7emo pisze:Zanim mnie zbanujesz zapodaj jakikolwiek wykres real.
Myśl logicznie.
Ile zarobili brokerzy na nowy123 i kto jest sponsorem tego że tu piszemy.
olej kolesia i jeszcze jakieś oskarżenia z palca wyssane jak pisalem i naganialem na EUR JPY od 109 i analizy podawalem itp itd to spokoj byl pozniej sie zaczelo czepianie mam go w ignorach i spokój FRUSTRAT szkoda nerwów psuć sobie
Ludzie błagam od dwóch stron ani jednego postu o forex.... nie po to wróciłem po przerwie żeby coś takiego oglądać...
Nowy co tam na dax się szykuje przed weekendem?
Nowy co tam na dax się szykuje przed weekendem?