ale przecież nie ma takiego fibo ;-)Bemowo1 pisze:i kabel na 30 fibo na d
DayTrading: Piątek 19.07.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2013
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
docelowo jazda wyżej (ale to moja opinia)edytak5 pisze:aaaaa.....nie mowilam.... konsola na ejku.... i weekend.... czas wydac forse, o jezu maz sie bedzie denerwowac, pewnie klapsa przylozy... naco licze![]()
![]()
-- Dodano: 19 lip 2013, 14:09 --
ok, nie fibo - zniesienie wewnętrznezastapmnie pisze:ale przecież nie ma takiego fibo ;-)Bemowo1 pisze:i kabel na 30 fibo na d
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
marekdt pisze:na EJ - chyba jeszcze zdąży wybić... up.
-- Dodano: pt 19-07-2013, 13:04 --
edytak5 pisze:aaaaa.....nie mowilam.... konsola na ejku.... i weekend.... czas wydac forse, o jezu maz sie bedzie denerwowac, pewnie klapsa przylozy... naco licze![]()
![]()
hmmm... pewnie masz racje... osobiscie tego nie widze... wiec biore cash i jazda

"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
DOBRY TRADER POLAC JEJ!!!!edytak5 pisze:wiec biore cash i jazda![]()
moje paragony
-- Dodano: pt 19-07-2013, 14:16 --
trudno sie oprzeć wrażeniu ze dobre miejsce do L jest,s zkoda ze taka godzina
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
pozamykałem bo jest nadmiar dzienny, weeekend
kur... franek zanowu w odwrocie .... 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

dziekuje, jestem dostatecznie "pijana" tygodniem... atak w ogole: Panowie moglibyscie przestac zlopac te piwo, naprawde, nie przystoi!BOCZEK pisze:DOBRY TRADER POLAC JEJ!!!!edytak5 pisze:wiec biore cash i jazda![]()
moje paragony
-- Dodano: pt 19-07-2013, 14:16 --
trudno sie oprzeć wrażeniu ze dobre miejsce do L jest,s zkoda ze taka godzina
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
Pomyślmy:Mlody22 pisze:Wie ktoś o co chodzi z AUD???
- LT po 2,4 obronione
- budowana piąta fala
- zasięg po dwóch raczej mizernych korektach nawet 0,93 a jak 5 się wydłuży to i 0,94
Market action discounts everything
kto tu pisze o browarach, za stary już jestem na piwo, ostatnio zauważyłem ze jak ide do sklepu to wychodzę bez piwka, a zawsze wchodziłem zedytak5 pisze: zlopac te piwo, naprawde, nie przystoi!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
edytak5 pisze:
dziekuje, jestem dostatecznie "pijana" tygodniem... atak w ogole: Panowie moglibyscie przestac zlopac te piwo, naprawde, nie przystoi!
nie ma whisky, jest tylko piwo, jak w PRL,u