jeszcze jankesi wrócą na minimalutek pisze:i lecimy z edem
DayTrading: Piątek 18.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 18.11.2016
mało tego, nawet nowe denko zrobią hmmmm 1.0560 ????adk77 pisze:jeszcze jankesi wrócą na minimalutek pisze:i lecimy z edem
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Ostatnio zmieniony 18 lis 2016, 12:44 przez lutek, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo większość ludzi chce tanio kupic i drogo sprzedać. I większość traci...łapiesz o co kaman?Świeżak44 pisze:95% USD/PL na spadki.. to co robią??? Pompa i w górę!pr7emo pisze:co dalej siedzicie w eSce na usdjpy ?
sentyment u jednego z licznych brokerów
-- Dodano: pt 18-11-2016, 6:08 --
ale dla eurjpy i edka driverem powinien być jen, więc eurjpy i usdjpy muszą być bardziej spójneTak to działa...

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
MistrzxhDog pisze:
Bo większość ludzi chce tanio kupic i drogo sprzedać. I większość traci...łapiesz o co kaman?Jak edek spadał na 1.40 to mówili, że taniej nie będzie i kupowali. Edek spadł na 1.30 i mówili, że taniej nie będzie, a edek spadł na 1.20 - wtedy mówili, że kosmos, że linie trendu, że siamto i owamto, a edek spadł na 1.10, wtedy mówili, że to promocja tysiąclecia na kupowanie, a jak edek spadł na 1.04 to stwierdzili, ok jak tak spada to sprzedajemy, a wtedy edek poszedł w górę.
Trzeba tropić węża

Ostatnio zmieniony 18 lis 2016, 13:02 przez -rookie-, łącznie zmieniany 1 raz.
i wtedy zobaczyli poziom 1.04 twierdząc że promocja wszechczasów , a Edek spadł do 0.95 i tam zostałxhDog pisze:
Bo większość ludzi chce tanio kupic i drogo sprzedać. I większość traci...łapiesz o co kaman?Jak edek spadał na 1.40 to mówili, że taniej nie będzie i kupowali. Edek spadł na 1.30 i mówili, że taniej nie będzie, a edek spadł na 1.20 - wtedy mówili, że kosmos, że linie trendu, że siamto i owamto, a edek spadł na 1.10, wtedy mówili, że to promocja tysiąclecia na kupowanie, a jak edek spadł na 1.04 to stwierdzili, ok jak tak spada to sprzedajemy, a wtedy edek poszedł w górę.
Trzeba tropić węża

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
nic nima sprzedane. jeszcze edek nie powiedział ostatniego słowa.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Podebrałem l na usd.pln. Zobaczymy, czy zrobią dożynki 

The only way is up
L na Edku i L na Polaczku ?:OTsunamiPL pisze:Podebrałem l na usd.pln. Zobaczymy, czy zrobią dożynki