Od bajek to Kobuszewski:)))Nieśmiertelny Trader pisze:No, w koncu dzień zmiany trendu.
DayTrading: Piątek 18.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 18.11.2016
-
- Pasjonat
Dziś jesteś rekinem FX i takie rzeczy wykorzystujesz bez zmrużenia okaPipsKong pisze:chciałem to się moja matka bała że dolar będzie za darmo ;]]simon000111 pisze:a widzisz nie trzeba było wszystkiego wydać miałbyś dwa razy więcejPipsKong pisze:a ja pamiętam jak pierwszy raz jechałem do Egiptu to kupowałem dolara po około 2 zł. ......![]()

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
To jest dobry dzień, formacja W1 zaczyna reagować książkowo.lutek pisze:Od bajek to Kobuszewski:)))Nieśmiertelny Trader pisze:No, w koncu dzień zmiany trendu.
Ludzie są już wyczyszczeni z kasy i na dzisiaj już nie mają, a mamy polowe miesiaca wiec malo kto kwita dostaje

Piątek dzień cudów

LT zapoczątkowane w marcu 2015 na edku zadziałało.
Kabel War !!!

Ujek odpuszcza już nie ma tej agresywności co w nocy
poważnie chciałem kupić wtedy dość dużą ilość , ale moja matka woli 2,2% na lokaciesimon000111 pisze: Dziś jesteś rekinem FX i takie rzeczy wykorzystujesz bez zmrużenia oka

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
I sell na UJ (godz. 12:00):
pzdr- marcinmijagi
- Pasjonat
Obaj nie macie pojęcia jak wieczorem będzie wyglądał wykres, macie jedynie swoje przekonania, wielkość waszych pozycji określa siłę tych przekonań. Przepychanki na słowa, to raczej w polityce są wskazane.lutek pisze:Od bajek to Kobuszewski:)))Nieśmiertelny Trader pisze:No, w koncu dzień zmiany trendu.
Cytaty, pipsów nie dają.
Luzna guma. Wazna linia dla kablamarcinmijagi pisze:Obaj nie macie pojęcia jak wieczorem będzie wyglądał wykres, macie jedynie swoje przekonania, wielkość waszych pozycji określa siłę tych przekonań. Przepychanki na słowa, to raczej w polityce są wskazane.lutek pisze:Od bajek to Kobuszewski:)))Nieśmiertelny Trader pisze:No, w koncu dzień zmiany trendu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
marcinmijagi pisze:Obaj nie macie pojęcia jak wieczorem będzie wyglądał wykres, macie jedynie swoje przekonania, wielkość waszych pozycji określa siłę tych przekonań. Przepychanki na słowa, to raczej w polityce są wskazane.lutek pisze:Od bajek to Kobuszewski:)))Nieśmiertelny Trader pisze:No, w koncu dzień zmiany trendu.

dobre marcin
i lecimy z edem