ja nie gram długo terminowo moje wejscia sa chwilowe it ylko szukam okazji i tu czuj e na tej parze ze moze byc ciekawie
-- Dodano: 19 lip 2015, 21:28 --
długoterminowo
-- Dodano: 19 lip 2015, 21:30 --
panowie w naszej grze chodzi o to żeby kazdy z nas zarabiał a nie tracił więc trzymajmy sie razem i tyle w tym temacie w kupie siła
DayTrading: Piątek 17.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 17.07.2015
a jak widzicie kabla?
bo cholera był "funt do piachu", a teraz jest "funt power".... ktoś pisał, że to tylko korekta (bo padały pytania o siłę funta skąd się wzięła)....
Pamiętam, że Żaba widział mocne spadki na kablu.....
Ktoś ma pomysła? Ja jestem za L. Więc kolega Libres zapewne już pakuje eSki.
bo cholera był "funt do piachu", a teraz jest "funt power".... ktoś pisał, że to tylko korekta (bo padały pytania o siłę funta skąd się wzięła)....
Pamiętam, że Żaba widział mocne spadki na kablu.....
Ktoś ma pomysła? Ja jestem za L. Więc kolega Libres zapewne już pakuje eSki.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
mimo, że nie śledzę forum zaciekle to coś pamiętam, że pod koniec spadków daxa i zaraz przed odbiciem, które okazało się mega zrostami pisał, że dax tylko w dół i tylko frajerzy tego nie wiedzą czy coś w ten deseńlutek pisze:highend to jest antywskaźnik
czyli to jest gra chybił trafil a moze sie uda
-- Dodano: 19 lip 2015, 22:03 --
tak a dax mial byc na 9800 co nie jest wykluczone
-- Dodano: 19 lip 2015, 22:03 --
tak a dax mial byc na 9800 co nie jest wykluczone
linka proszęhomar pisze:mimo, że nie śledzę forum zaciekle to coś pamiętam, że pod koniec spadków daxa i zaraz przed odbiciem, które okazało się mega zrostami pisał, że dax tylko w dół i tylko frajerzy tego nie wiedzą czy coś w ten deseńlutek pisze:highend to jest antywskaźnik

bo nie pamiętam bym tak pisał, a już tym bardziej nazywał kogoś tutaj "frajerem".

-- Dodano: 19 lip 2015, 22:19 --
jeśli będzie jakiś krach kiedyś, to dax nie zatrzyma się na 9800...lutek pisze: tak a dax mial byc na 9800 co nie jest wykluczone

edek jeszcze troche spadnie a później odbicie tak to widze
a ja myślę, że trochę spadnie, a potem spadnie jeszcze bardziej.lutek pisze:edek jeszcze troche spadnie a później odbicie tak to widze
zobaczymy jutro cosik, bedzie działo i tyle co tu gdybac wejs i wyjsc