DayTrading: Piątek 17.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 17.07.2015
highend to jest antywskaźnik
lutek pisze:highend to jest antywskaźnik

ha ha ha

więc ładujcie eSki w sp500 po same jaja.....
sp500

kto powiedział, ze podwyżka stóp spowoduje drastyczny spadek sp500? W teorii tak powinno być, ale ILE by musieli podnieść te stopy, żeby ludzie przestali ładować kase w akcje?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a po co w sp500 są inne indeksy no i pary walutowe
Jak na mój gust o biciu jakichkolwiek szczytów na trwałe można zapomnieć. To, że przez ostatnie lata giełda szła w górę zawdzięczamy masowemu drukowi kasy. Żadne fundamenty nie zmieniły się na tyle, żeby wzrost jakiegokolwiek indeksu o 100% w ciągu dwóch lat był uzasadniony. Więc jak UE nie zwiększy druku papieru, to droga wzrostu jest zamknięta.
Pewnie lekko poprawią szczyty, ale to wszystko na co ich stać w danej chwili. S&P buja się na podobnych poziomach już od lutego i nie widzę uzasadnienia na przebicie się górą.
Pewnie lekko poprawią szczyty, ale to wszystko na co ich stać w danej chwili. S&P buja się na podobnych poziomach już od lutego i nie widzę uzasadnienia na przebicie się górą.
u mnie od miesięcy wstecz sprawdza się znakomicielutek pisze:highend to jest antywskaźnik

no i o to chodzi pewnie to jakis analityk z firmy brokerskiej
ED:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 22:30 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
gratuluję, możesz pokazać ze dwa wejścia i kiedy się kierowałeś moimi analizami jako antywskaźnikami?libres pisze:u mnie od miesięcy wstecz sprawdza się znakomicielutek pisze:highend to jest antywskaźnik

chyba, że masz na myśli "funt do piachu" - ale przyznałem bez bicia, że to była wtopa.....

Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 22:25 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
eur\gbp wyglada ciekawie
na L czy na S? poprosze analizę, bo chyba jeszcze twojej nigdy nie widziałem.lutek pisze:eur\gbp wyglada ciekawie