A co po tym motylu ?MERLIN pisze:indeks dolara gra toczy się pod potencjalnego Gara lub Motyla H4 /D1
DayTrading: Piątek 17.07.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 17.07.2015
Zwyciężają tylko cierpliwi.
Prawie 18 a tu tylko 4 strony napisane
Pogoda sprzyja innym rozrywkom.
Z tego co obserwuję, to NASDAQ bije kolejne rekordy, niech tak będzie
Ale w przyszłym tygodniu mogło by zacząć spadać
A S&P się jakoś zatrzymał i nie może się przebić.
A i złoto pooleciało. Dobrze że eLki nie brałem.

Z tego co obserwuję, to NASDAQ bije kolejne rekordy, niech tak będzie

A i złoto pooleciało. Dobrze że eLki nie brałem.
Ja tam miałem wsparcie w okolicy 1.55600 i na pewno nie widziałemzastapmnie pisze:funt nie ma litości dla eskowiczów - czemu on tak wyleciał do góry?
tam shorta. Teraz czekam na okazje do S na powrocie do tej linii.

Ale ja dopiero się uczę.

Czołem
Chwilę mnie nie było, a tu takie wysokie loty na indexach - ostro
Dax - wydaje mi się, że germany czekają na spadki usiaków i dlatego tak niemrawo.
Dzisiaj nasdq raczej nie spuści z tonu ale może przyszły tydzień ? zobaczymy jak otworzy się kolejna świeca dzienna, no i tygodniowa - zwróćcie uwagę, że już dawno tam nie było tak byczej świecy tygodniowej

Dax - wydaje mi się, że germany czekają na spadki usiaków i dlatego tak niemrawo.
Dzisiaj nasdq raczej nie spuści z tonu ale może przyszły tydzień ? zobaczymy jak otworzy się kolejna świeca dzienna, no i tygodniowa - zwróćcie uwagę, że już dawno tam nie było tak byczej świecy tygodniowej
Ostatnio zmieniony 17 lip 2015, 18:01 przez flogopit2, łącznie zmieniany 1 raz.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Gara ???MERLIN pisze:indeks dolara gra toczy się pod potencjalnego Gara lub Motyla H4 /D1

Ten tydzień w stanach mi sie skojarzył z Chinamiflogopit2 pisze:Czołem

i złoto hoho
albo postukamy w obecne denko i up albo kolejny target to dno z 2010, bo po drodze nic ciekawego nie ma - nie wiem czy na obecną chwilę nie warto zaryzykować L na złocie - mając na uwadze indeksy usa, bo dobrze to teraz razem koreluje

... wyluzuj Zuza warkocze ...
Gartley w skrócie Garshogomad pisze:Gara ???MERLIN pisze:indeks dolara gra toczy się pod potencjalnego Gara lub Motyla H4 /D1

..no tak. Głupi jaMERLIN pisze:Gartley w skrócie Garshogomad pisze:Gara ???MERLIN pisze:indeks dolara gra toczy się pod potencjalnego Gara lub Motyla H4 /D1