Jestem na etapie rekonstrukcji Mercedesa 450SL. Pożeracza paliwa i na dzisiejsze czasy o średnich osiągach. Ale to auto ma duszę.
DayTrading: Piątek 13.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 13.06.2014
Przepraszam. Nie ja napisałem o stetryczałym neoficie
.
Jestem na etapie rekonstrukcji Mercedesa 450SL. Pożeracza paliwa i na dzisiejsze czasy o średnich osiągach. Ale to auto ma duszę.
nie jestem przeciwnikiem aut z dusząFxTag pisze:Przepraszam. Nie ja napisałem o stetryczałym neoficie.
Jestem na etapie rekonstrukcji Mercedesa 450SL. Pożeracza paliwa i na dzisiejsze czasy o średnich osiągach. Ale teo auto ma duszę.
Auta spalinowe też mają dusze, klasyki itp
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Raczej nie zgodzę się z Twoją wizją. Gdzieś tam niedawno czytałem, że firma Tesla udostępnia każdemu swoje patenty za darmo. Tzn. firmom osobom prywatnym itd. itp.
Opinie ludzi znających temat są takie, że technologie Tesli ich patenty są już przestarzałe,
Myślę, że przyszłość leży w jakiś innych źródłach energii
Może wodór, a może coś innego. Kto wie?
Opinie ludzi znających temat są takie, że technologie Tesli ich patenty są już przestarzałe,
Myślę, że przyszłość leży w jakiś innych źródłach energii
Może wodór, a może coś innego. Kto wie?
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

FxTag pisze:... Gdzieś tam niedawno czytałem, że firma Tesla udostępnia każdemu swoje patenty za darmo. Tzn. firmom osobom prywatnym itd. itp...
http://tvn24bis.pl/informacje,187/tesla ... 39702.html
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Wodór to ślepa uliczka i niech każdy to zapamięta.
Auta na wodór to tak naprawdę auta na prąd. I są tak samo ciche
Po co wytwarzać wodór i przetwarzać na prąd by zasilić auto, skoro prościej można to zrobić używając akumulatorów co już Tesla udowodniła, że się da w Modelu S i z dużym zasięgiem i szybkim ładowaniem?
A co do wnętrza Modelu S jeszce - ta "deska do prasowania" jest bardzo funkcjonalna, intuicyjna i nie rozprasza. Same "zegary" to równeż wyswietlacz. Wszystko w tym aucie jest wyjątkowe.
Owszem - może wnętrze (ostre kanty i wzornictwo) nie każdemu się może podobać. Ale cóż - to już tylko kwestia gustu.
Ale pod względem technologii i osiągów... to jest bajka.
Po co wytwarzać wodór i przetwarzać na prąd by zasilić auto, skoro prościej można to zrobić używając akumulatorów co już Tesla udowodniła, że się da w Modelu S i z dużym zasięgiem i szybkim ładowaniem?
A co do wnętrza Modelu S jeszce - ta "deska do prasowania" jest bardzo funkcjonalna, intuicyjna i nie rozprasza. Same "zegary" to równeż wyswietlacz. Wszystko w tym aucie jest wyjątkowe.
Owszem - może wnętrze (ostre kanty i wzornictwo) nie każdemu się może podobać. Ale cóż - to już tylko kwestia gustu.
będzie luka
eur/pln - 4,1357
eur/pln - 4,1357
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Chciałbym napisać że mam sell na kablu i licze na nowe dołki ale trochę boje sie ze moderalicja tej piaskownicy znowu mnie zbanuje za 'malo konkretne wypowiedzi'
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
jak nie banują za dupcenie o tesli to za "S na kablu" tez nie powinniyeahman pisze:ale trochę boje sie ze moderalicja tej piaskownicy znowu mnie zbanuje za 'malo konkretne wypowiedzi'
pomijając że się z tym zgadzam... i odwrócenie na 1,6900
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Wypowiadasz się na tym forum jako ekspert od motoryzacji i silników elektrycznych a każdy twój post to jeszcze większe bzdury i widać ze nie masz na ten temat pojęcia a poza tym nie wziales pod uwagę tego ze tu na forum większość może mieć w tym temacie wiedzę większą od ciebie. Wkurzajace jest to i tak samo jest jak wypowiadasz się na temat forexu. Ty ekspercie od wszystkiego.highend pisze:Wodór to ślepa uliczka i niech każdy to zapamięta.
Po co wytwarzać wodór i przetwarzać na prąd by zasilić auto, skoro prościej można to zrobić używając akumulatorów co już Tesla udowodniła, że się da w Modelu S i z dużym zasięgiem i szybkim ładowaniem?![]()
Przynajmniej nie robię Byków w tym jak pisze kolego.
Masz ignora - miałem wcześniej dac
edit: poza tym "ByQ" - twoje pisanie ripost ci nie wychodzi, raczej przejawiasz zachowanie typowego kogoś kto komuś czegoś zazdrości
pamiętam jak mi odpowiedziałeś na priva, który był pisany w dobrej wierze i pokojowo. Żenua po prostu.
Ponadto z tej wypowiedzi powyżej nic nie wynika - zupełne bicie piany i masło maślane. Typowe 
A moderator forum może lubi auta na prąd kto wie - raczej w weekendy banów nie daje, bo ludzie zazwyczaj luźno piszą i nie na temat. Co innego w tygodniu. Bajo.
Masz ignora - miałem wcześniej dac
edit: poza tym "ByQ" - twoje pisanie ripost ci nie wychodzi, raczej przejawiasz zachowanie typowego kogoś kto komuś czegoś zazdrości
A moderator forum może lubi auta na prąd kto wie - raczej w weekendy banów nie daje, bo ludzie zazwyczaj luźno piszą i nie na temat. Co innego w tygodniu. Bajo.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2014, 23:06 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.