DayTrading: Piątek 13.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 lut 2015, 00:00

Wzrost
9
36%
Bez zmian
3
12%
Spadek
13
52%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 13.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:Nowy widze łapie eski mimo ze wyszlismy z flagi górą, Kusus wróży S, większosc w ankiecie tez widzi spadki, Oandianie zapakowani w eski tak ze miejsca w pociagu zaczyna brakowac... no to ja sobie nadal swojego scenariusza sie potrzymam...
Albo bede jednym z niewielu wygranych albo jednym z niewielu...przegranych w batalii z edkiem ;)

edek h4 - obecnie warto poczekac do 11 na zamkniecie swiecy h4... jesli nie wrocimy do wnetrza flagi i nie zrobimy objecia bessy to szanse na spadki beda bardzo małe IMO, i pamietajmy ze piątki to nie czas powrotów po czwartkowych ruchach tylko w 8 przypadkach na 10 dożynki po czwartku.... ;)

https://www.tradingview.com/x/RAM72pBu/

a przeciez ty juz L nie masz na Edku co pisales mi wczoraj co nie pamietasz masz krotka pamiec jak pisalem by jeszcze trzymac L ja ki S na U J a ty mi ze mowie o trzymaniu L na oporach hahaha na Edku hahahahhahahahah a ja powiedzialem ze to nie opory jeszcze sa skoncz ZABA teksty w moim kierunku bo ci nie wychodza
Ostatnio zmieniony 13 lut 2015, 10:22 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
As7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: As7 »

atlanticos pisze:
Kusus pisze:
Fakt, skusiłem się jednak na AU.
S 0.7761.
SL 0.7802.
TP ostatnie low.

Co by się jednak nie stało i w którą stronę by nie poszło - wielu pipsów życzę :) :564:

Piątki lubią być nieprzewidywalne. Zresztą dzisiaj jest 13 th Friday :D - więc to będzie jeden z tych piątków w którym zrobią dożynki odwrotnie do czwartku :D
no ja osobiście nie mam pozycji... wczoraj L wylaczylem a dziś zaspałem na kontynuacje wiec teraz czekam... ale jest jedna para ktorej formacja ma zasięg 250 pipsow i jeszcze nie wybila... ciekawe czy ktoś znajdzie... jesli nie to okolo 13 wrzucę jak ogarne swoje sprawy... chyba że nikt się nawet nie pokusi o próbę poszukania tej formacji to ja też jej nie wrzucę ;) to taka moja lekcja dla tych co tylko ściągają zamiast samemu też pomyślec ;) :564:
NZD/USD ? I trójkąt zwyżkujący ? :>

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

na AUD moze RGR na 1 h zrobia

chupacabra
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: chupacabra »

atlanticos pisze:
Kusus pisze:
Fakt, skusiłem się jednak na AU.
S 0.7761.
SL 0.7802.
TP ostatnie low.

Co by się jednak nie stało i w którą stronę by nie poszło - wielu pipsów życzę :) :564:

Piątki lubią być nieprzewidywalne. Zresztą dzisiaj jest 13 th Friday :D - więc to będzie jeden z tych piątków w którym zrobią dożynki odwrotnie do czwartku :D
no ja osobiście nie mam pozycji... wczoraj L wylaczylem a dziś zaspałem na kontynuacje wiec teraz czekam... ale jest jedna para ktorej formacja ma zasięg 250 pipsow i jeszcze nie wybila... ciekawe czy ktoś znajdzie... jesli nie to okolo 13 wrzucę jak ogarne swoje sprawy... chyba że nikt się nawet nie pokusi o próbę poszukania tej formacji to ja też jej nie wrzucę ;) to taka moja lekcja dla tych co tylko ściągają zamiast samemu też pomyślec ;) :564:
Hmmmm , ja tez mam takie coś na kiwi .

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Witam, H4 na Kabelku też ciekawie się zapowiada - zobaczymy jak się zamknie :)
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

kamilioner
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kamilioner »

Panowie wszyscy to pokazcie konta real amatorom takim jak ja;) Bedziemy wiedziec kogo sluchac :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
atlanticos pisze:Nowy widze łapie eski mimo ze wyszlismy z flagi górą, Kusus wróży S, większosc w ankiecie tez widzi spadki, Oandianie zapakowani w eski tak ze miejsca w pociagu zaczyna brakowac... no to ja sobie nadal swojego scenariusza sie potrzymam...
Albo bede jednym z niewielu wygranych albo jednym z niewielu...przegranych w batalii z edkiem ;)

edek h4 - obecnie warto poczekac do 11 na zamkniecie swiecy h4... jesli nie wrocimy do wnetrza flagi i nie zrobimy objecia bessy to szanse na spadki beda bardzo małe IMO, i pamietajmy ze piątki to nie czas powrotów po czwartkowych ruchach tylko w 8 przypadkach na 10 dożynki po czwartku.... ;)

https://www.tradingview.com/x/RAM72pBu/

a przeciez ty juz L nie masz na Edku co pisales mi wczoraj co nie pamietasz masz krotka pamiec jak pisalem by jeszcze trzymac L ja ki S na U J a ty mi ze mowie o trzymaniu L na oporach hahaha na Edku hahahahhahahahah a ja powiedzialem ze to nie opory jeszcze sa skoncz ZABA teksty w moim kierunku bo ci nie wychodza

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 3-240.html

taki mistrz i nie wie gdzie opory no nie wierze twierdzac ze kazalem L na oporach trzymac to opory tylko ze jak pisalem wczoraj ze tam nie ma oporów ze sa wyzej :) ale to maly szczegół :mrgreen:

jak mowlem ze na U J zejda jeszcze nizej na azji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dzień bez docinek i dogryzania sobie nawzajem na forum FX - dniem straconym.

Stojąc z boku i patrząc na to - to jedna wielka żenua. Każdy winny.

Nie lepiej zamilczeć niż _NABIJAĆ_ posty? ;) Dzisiaj widzę ktoś chce zrobić rekord....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

MIMI
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MIMI »

Kto jest nowy na tym forum i chce zagrac indeksy, lepiej nie czytaj co oni tu pisza, sporo graja przeciw trend, pisalem juz ponad rok temu. Oni graja przeciw i moze zarobi, ale bardzo ryzyka. Ja osobiscie czytalem i wiele razy tracilem okazji.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

MIMI pisze:Kto jest nowy na tym forum i chce zagrac indeksy, lepiej nie czytaj co oni tu pisza, sporo graja przeciw trend, pisalem juz ponad rok temu. Oni graja przeciw i moze zarobi, ale bardzo ryzyka. Ja osobiscie czytalem i wiele razy tracilem okazji.
Ja zgadzac sie w calej rozciaglosci MIMI :D

Polecam FTSE. Tutaj bedzie mega pieniadz do zarobienia w najblizszym czasie.

https://www.tradingview.com/x/Js7TyE1U/

Zablokowany