caly wieczor pisales o tym ze S na edku bo drukuja... a dzis dojezdzamy do oporu na 1.14 i kazesz na oporze L trzymac... dlatego spytałem czy juz nie drukuja bo moze przegapilem cośNowy123 pisze:
drukuja dalej zobacz co pisalem wczseniej wczoraj dali na S zarobic pod grecje a dzis co pisalem o U J SP500 i danych
co pisalem tez o podjeździe na opory wyzej tez wczoraj pisalem i ze to nic nie zmienia na EUR USD i twe teksty o trzepaniu skóry miska poczytaj dokladnie co sie pisalo wczoraj twa prowokacyjka nic tu nie da i wyciagniecie slowa z kontekstu bez podanie calosci mej wypowiedzi z wczoraj nie tedy droga żabko i nie do mnie takie zaczepki![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 12.02.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 12.02.2015
Ostatnio zmieniony 12 lut 2015, 18:08 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
AMERYKA.
Nudna hossa bez widocznego końca.
Stosunkowo czytelnie widać to na wykresie miesięcznym, co i jak, zgodnie z trendem L można dobierać na wsparciu i tuczyć hossę:
Nudna hossa bez widocznego końca.
Stosunkowo czytelnie widać to na wykresie miesięcznym, co i jak, zgodnie z trendem L można dobierać na wsparciu i tuczyć hossę:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak

pierwsze pytanie jaki broker? i typ rachunku ecn czy mm?miler4403 pisze:Pytanie mam do Was.
Czy ktoś zauważył jaki był spread na AUD/USD o około 14:29 ??
Nie zadziałał mi TP a świeca przebiła o 45 punktów. CZY BYŁY TAKIE RÓŻNICE W SPREADACH WSZĘDZIE?? Oj nie wydaje mi się.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- atlanticos
- Maniak

orgr w kierunku głównego trendu moze zwiastowac zakonczenie korekty - i taki orgr 5 razy czesciej Ci wejdzie niz taki ktory odwraca silny trend... niemal 80% flag opartych jest o rgr'a lub orgr'a....dobryfxplayer pisze:
tylko ze ten orgr jest na szcycie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- dobryfxplayer
- Maniak

tez masz piwoatlanticos pisze:orgr w kierunku głównego trendu moze zwiastowac zakonczenie korekty - i taki orgr 5 razy czesciej Ci wejdzie niz taki ktory odwraca silny trend... niemal 80% flag opartych jest o rgr'a lub orgr'a....dobryfxplayer pisze:
tylko ze ten orgr jest na szcycie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
caly wieczor pisales o tym ze S na edku bo drukuja... a dzis dojezdzamy do oporu na 1.14 i kazesz na oporze L trzymac... dlatego spytałem czy juz nie drukuja bo moze przegapilem cośatlanticos pisze:Nowy123 pisze:
drukuja dalej zobacz co pisalem wczseniej wczoraj dali na S zarobic pod grecje a dzis co pisalem o U J SP500 i danych
co pisalem tez o podjeździe na opory wyzej tez wczoraj pisalem i ze to nic nie zmienia na EUR USD i twe teksty o trzepaniu skóry miska poczytaj dokladnie co sie pisalo wczoraj twa prowokacyjka nic tu nie da i wyciagniecie slowa z kontekstu bez podanie calosci mej wypowiedzi z wczoraj nie tedy droga żabko i nie do mnie takie zaczepki![]()
![]()
poczytaj co sie pisalo doklanie wczoraj i dzis a poznie szukaj zaczepki
trzymac L sprawdz od ktorej i przy jakim t o kursie zacząłem pisac ahahah to taki maly szczegół ze ci umknal a na oporze powiadasz to do oporu jeszcze troche jest
dobryfxplayer pisze:pierwsze pytanie jaki broker? i typ rachunku ecn czy mm?miler4403 pisze:Pytanie mam do Was.
Nie zadziałał mi TP a świeca przebiła o 45 punktów. CZY BYŁY TAKIE RÓŻNICE W SPREADACH WSZĘDZIE?? Oj nie wydaje mi się.
mforex czyli mm
Lepiej +10 niż -100
Nowy
zarobieni na UJKU
- dobryfxplayer
- Maniak

to jest ecnmiler4403 pisze:dobryfxplayer pisze:pierwsze pytanie jaki broker? i typ rachunku ecn czy mm?miler4403 pisze:Pytanie mam do Was.
mforex czyli mm
Tak. Przepraszam ale już nie myślę po tym strzale w kolano.
Lepiej +10 niż -100