DayTrading: Piątek 09.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 paź 2015, 00:00

Wzrost
10
59%
Bez zmian
2
12%
Spadek
5
29%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 09.10.2015

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Cblondyn pisze: Znam takiego jednego co tez tak kozaczył scalpując. Po 15 stycznia znikło mu całe depo ok.10 tys pln, a do uzupełnienia miał jeszcze ok. 180 tys, pln hehe. Komornik już ogladał jego mieszkanie. I nie on jeden odczuł co to znaczy przelewarowanie depozytu :). Tak, że przestrzegam bo można zostać z wielkimi długami :)
bo chodzić po cienkim lodzie trzeba umieć.... jak Chrystus, po palach ;)

a tak na serio, efektem tego co opisujesz nie była 'zabawa' z lewarem, tylko zabawa z SNB... a z bankami centralnymi się nie zabawia,

przestroga przyjęta :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

pedro pisze:
Cblondyn pisze: Znam takiego jednego co tez tak kozaczył scalpując. Po 15 stycznia znikło mu całe depo ok.10 tys pln, a do uzupełnienia miał jeszcze ok. 180 tys, pln hehe. Komornik już ogladał jego mieszkanie. I nie on jeden odczuł co to znaczy przelewarowanie depozytu :). Tak, że przestrzegam bo można zostać z wielkimi długami :)
bo chodzić po cienkim lodzie trzeba umieć.... jak Chrystus, po palach ;)

a tak na serio, efektem tego co opisujesz nie była 'zabawa' z lewarem, tylko zabawa z SNB... a z bankami centralnymi się nie zabawia,

przestroga przyjęta :564:
To własnie lewar ich wykonczył. eurchf spadło jedynie ok. 21%. Inne pary z chf tez coś koło tego. Cóz to jest np. dla akcji. Ale jak sie to lewaruje bez rozumu to tak sie konczy

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

:564: Ja mam 1:100. Kiedyś max 1:200. Trzeba inwestować z głową. Hmmm. Czasami trzeba zagrać agresywnie ale z glową. Inwestuje się po to aby zarobić a nie dla statystyk. Jak to mówią. Jak kochać to księcia ,jak kraść to miliony :564:
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

A założe się, że wielu forumowiczów pewnie nawet nie wie o jakim lewarowaniu depozytu pisze :). Jak ktoś ciekawy to wyjaśnie.

-- Dodano: pt 09-10-2015, 14:09 --
kk.dreamer pisze::564: Ja mam 1:100. Kiedyś max 1:200. Trzeba inwestować z głową. Hmmm. Czasami trzeba zagrać agresywnie ale z glową. Inwestuje się po to aby zarobić a nie dla statystyk. Jak to mówią. Jak kochać to księcia ,jak kraść to miliony :564:
Inwestuje sie po to żeby zarobić. Pełna zgoda. Ale przede wszystkim tak, by za wiele nie stracić gdy się mylimy. MM sie kłania.

Awatar użytkownika
Azej
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Azej »

Cblondyn pisze:A założe się, że wielu forumowiczów pewnie nawet nie wie o jakim lewarowaniu depozytu pisze :). Jak ktoś ciekawy to wyjaśnie.
Dzisiaj chyba każdy brok oferuje dźwignię także ludzie raczej wiedzą :d sam jej używam, póki co w zawrotnej skali 0,1/0,2 wolumenu.. :shock: przynajmniej nauka aż tyle nie kosztuje :twisted:

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Cblondyn pisze:A założe się, że wielu forumowiczów pewnie nawet nie wie o jakim lewarowaniu depozytu pisze :). Jak ktoś ciekawy to wyjaśnie.

-- Dodano: pt 09-10-2015, 14:09 --
kk.dreamer pisze::564: Ja mam 1:100. Kiedyś max 1:200. Trzeba inwestować z głową. Hmmm. Czasami trzeba zagrać agresywnie ale z glową. Inwestuje się po to aby zarobić a nie dla statystyk. Jak to mówią. Jak kochać to księcia ,jak kraść to miliony :564:
Inwestuje sie po to żeby zarobić. Pełna zgoda. Ale przede wszystkim tak, by za wiele nie stracić gdy się mylimy. MM sie kłania.
Ehhh. Dobrze wiem co to jest MM. A wiesz co to jest dobra strategia? Bo szczerze powiem ten Twój super post bo nikt tu nie wie co go jest Mm. No wiesz nie moja liga. Hehe. To ja się już ograniczę do zarabiania po cichu. I życzę Wam koledzy którzy macie taka super wiedzę ze się to przełożyło nna zyski. Spadam na weekend. Pozdro
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

chyba nici z tego daxa już dziś... w kontekście wzrostów, trwałe przebicie 10100 S, inaczej L, zależy od tego czy gruby dzisiaj zrealizuje zyski czy jeszcze poczeka : )

nie mniej jednak, dobtego wikenda!

bless!
Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

pedro pisze:

bless!
dobry będzie dopiero jak odeślemy przybyszów w niedziele na ich zielona wyspę z odpowiednim bagażem :mrgreen: :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

atlanticos pisze:
pedro pisze:

bless!
dobry będzie dopiero jak odeślemy przybyszów w niedziele na ich zielona wyspę z odpowiednim bagażem :mrgreen: :564:
nic dodać nic ująć :564: :d

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

atlanticos pisze:
pedro pisze:

bless!
kogo mamy odsyłać? wybory są jakieś ? przegpiłem coś? :) :564:
Jutro też jest dzień.

Zablokowany