DayTrading: Piątek 09.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 paź 2015, 00:00

Wzrost
10
59%
Bez zmian
2
12%
Spadek
5
29%

Liczba głosów: 17

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 09.10.2015

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Ponownie S na EDka po 1.376 SL jak poprzednio. :)

Awatar użytkownika
Azej
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Azej »

Azej pisze:
lutek pisze:edek 1.1460
ja bym zaczął obserwować główne waluty w stosunku do PLN, do wyborów już tylko 2 tygodnie a przy obecnych sondażach (spora przewaga PiS) inwestorzy mogą pozbywać się masowo naszego Orzełka :twisted:
Niby dlaczego - straszenie PISem?
Za PISu to się dopiero zacznie hossa, a Ty straszysz. :)[/quote]

Bo z PiS'em nigdy nic nie wiadomo :mrgreen: z resztą przed wyborami zawsze spora niepewność, złotówka powinna dostać w ucho. Dolar Aktualnie w sporym dołku do PLN, poczekam jeszcze tak do 16 i jak nie spadnie niżej Lka ;-)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Cblondyn pisze:Zgadza się, że dobra ale w granicach zdrowego rozsądku. Jak ktoś lewaruje depo 50:1 i więcej to sam prosi sie o kłopoty.
no po zmianie prawa, niestety tylko 100:1 :(

a lewarowanie 888:1, to był hardcore :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

ext11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ext11 »

pedro pisze:
Cblondyn pisze:Zgadza się, że dobra ale w granicach zdrowego rozsądku. Jak ktoś lewaruje depo 50:1 i więcej to sam prosi sie o kłopoty.

Stare konta na xm wciąż mają 888

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

dajesz daksinek te D_R1 i łikend! :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

mikiFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikiFX »

karnak pisze:Ponownie S na EDka po 1.376 SL jak poprzednio. :)
Czyli 1.1427, życzę wytrwałości :wink:
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Cblondyn pisze:
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Wstalam przed chwila. Zarwana noc była. Patrzę a edzio zrobił mi dzisiaj na elce+ 50% depo :D edzio wyrobił plan zatem weeeeekend. Udanych trejdów Wam życzę :564:
To ja radze w przyszłości tak agresywnie nie lewarować depo bo MC będzie wcześniej czy później. Statystyki to potwierdzają
Hmm. A grałeś tak kiedyś? Trzeba mieć strategie. Ja robie max 1 pozycję dziennie.nie wchodzę na pałe. Wyczekuje czasami na ten moment 2 dni. Jak jestem "pewna" to wale. Jakoś cały czas tu jestem . Nikt mnie z torbami nie puścił. :564: no ja mam lewar 100. Zawsze mialam. Zresztą inwestuje swoimi pieniędzmi wiec nie rozumiem rozgoryczenie. Człowiek się cieszy i chce się czymś podzielić a tu widzę jad. Hmmmm. No trudno. Miłego weekendu
Ostatnio zmieniony 09 paź 2015, 14:48 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

pedro pisze:

Znam takiego jednego co tez tak kozaczył scalpując. Po 15 stycznia znikło mu całe depo ok.10 tys pln, a do uzupełnienia miał jeszcze ok. 180 tys, pln hehe. Komornik już ogladał jego mieszkanie. I nie on jeden odczuł co to znaczy przelewarowanie depozytu :). Tak, że przestrzegam bo można zostać z wielkimi długami :)

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Cblondyn pisze:
pedro pisze:

Znam takiego jednego co tez tak kozaczył scalpując. Po 15 stycznia znikło mu całe depo ok.10 tys pln, a do uzupełnienia miał jeszcze ok. 180 tys, pln hehe. Komornik już ogladał jego mieszkanie. I nie on jeden odczuł co to znaczy przelewarowanie depozytu :). Tak, że przestrzegam bo można zostać z wielkimi długami :)
100 pisow to skalp?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

kk.dreamer pisze:
Cblondyn pisze:
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Wstalam przed chwila. Zarwana noc była. Patrzę a edzio zrobił mi dzisiaj na elce+ 50% depo :D edzio wyrobił plan zatem weeeeekend. Udanych trejdów Wam życzę :564:
To ja radze w przyszłości tak agresywnie nie lewarować depo bo MC będzie wcześniej czy później. Statystyki to potwierdzają
Hmm. A grałeś tak kiedyś? Trzeba mieć strategie. Ja robie max 1 pozycję dziennie.nie wchodzę na pałe. Wyczekuje czasami na ten moment 2 dni. Jak jestem "pewna" to wale. Jakoś cały czas tu jestem . Nikt mnie z torbami nie puścił. :564: no ja mam lewar 100. Zawsze mialam. Zresztą inwestuje swoimi pieniędzmi wiec nie rozumiem rozgoryczenie. Człowiek się cieszy i chce się czymś podzielić a tu widzę jad. Hmmmm. No trudno. Miłego weekendu
Żaden jad. Ja tylko życzliwie ostrzegam.
Wystarczy jeden dzień, a zostaniesz nie tylko z niczym ale i z długami których już nigdy nie spłacisz. A że zdarza sie to na rynkach rzadko? To prawda, ale ja wole ryzyko mieć pod kontrolą :). Bo nie znasz ni dnia ni godziny.

Zablokowany