Może lecz nie musi być retest szczytu jeszcze idący z małych TF, ja się h1 zajmuję.karnak pisze:SL na EDku przestawiony na minimum zarobku i czekam z S.
SL 1.1405

Może lecz nie musi być retest szczytu jeszcze idący z małych TF, ja się h1 zajmuję.karnak pisze:SL na EDku przestawiony na minimum zarobku i czekam z S.
ja bym zaczął obserwować główne waluty w stosunku do PLN, do wyborów już tylko 2 tygodnie a przy obecnych sondażach (spora przewaga PiS) inwestorzy mogą pozbywać się masowo naszego Orzełkalutek pisze:edek 1.1460
Wystopowany, spróbuję wejścia później, jak mi tak wyjdzie.mikiFX pisze:Może lecz nie musi być retest szczytu jeszcze idący z małych TF, ja się h1 zajmuję.karnak pisze:SL na EDku przestawiony na minimum zarobku i czekam z S.
SL 1.1405
Niby dlaczego - straszenie PISem?Azej pisze:ja bym zaczął obserwować główne waluty w stosunku do PLN, do wyborów już tylko 2 tygodnie a przy obecnych sondażach (spora przewaga PiS) inwestorzy mogą pozbywać się masowo naszego Orzełkalutek pisze:edek 1.1460
To ja radze w przyszłości tak agresywnie nie lewarować depo bo MC będzie wcześniej czy później. Statystyki to potwierdzająkk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Wstalam przed chwila. Zarwana noc była. Patrzę a edzio zrobił mi dzisiaj na elce+ 50% depoedzio wyrobił plan zatem weeeeekend. Udanych trejdów Wam życzę
lewar dobra rzecz, nie gadaj : )Cblondyn pisze:To ja radze w przyszłości tak agresywnie nie lewarować depo bo MC będzie wcześniej czy później. Statystyki to potwierdzająkk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Wstalam przed chwila. Zarwana noc była. Patrzę a edzio zrobił mi dzisiaj na elce+ 50% depoedzio wyrobił plan zatem weeeeekend. Udanych trejdów Wam życzę