DayTrading: Piątek 09.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 09.01.2015
Byle mój broker zaliczył to .813 a potem niech idze na twoje
Nauka nauka nauka....... 

nowy joker pisze:A jeśli się tak stanie to ja chyba zacznę klnac heheh . Ale nie ma się co stresować zobaczymy w niedziele wieczorkiemjak to się mówi spada na dół żeby później pójść do góry .
-- Dodano: 10 sty 2015, 08:07 --
Może tak źle nie będzie
Skąd ty wziąłeś taką świeczkę na kangurze?
mnie tam ryba bo pozamykalem przed weekendem te eLki, choc raczej mam wrazenie ze sie otworzy luką w górę w poniedziałek

-- Dodano: 10 sty 2015, 09:19 --
A może ten hurraoptymizm (wzrosty na edku, spadki na indeksach, spadki na krosach PLN) jest przedwczesny?

Bo to wszystko jest przeciw trendowi

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- nowy joker
- Pasjonat
CITY INDEX ja gram na ig forex ale spoglądam czasami na city index bo lepiej mi jest tam analizować. Wiec gdy dziś rano coś takiego zobaczyłem to odrazu napisałem .
Popatrz na to inaczej. Dobrze dane usa zle w Europie a euro w gore. Wątpię żeby indeks dolara spadl bardziej niż euro. Raz ze dane byly juz troche w cenie dwa ze to jest piatek..
Taki bearish trap na byki
Taki bearish trap na byki
Nauka nauka nauka....... 

mysle, że to jakiś FAKE, błądnowy joker pisze:CITY INDEX ja gram na ig forex ale spoglądam czasami na city index bo lepiej mi jest tam analizować. Wiec gdy dziś rano coś takiego zobaczyłem to odrazu napisałem .

a nawet jeśli to prawda to tym lepiej dla mnie

- nowy joker
- Pasjonat
Dzięki
hehe spotkałem się już wcześniej z błędami na city index ale nigdy ci nie wiadomo . Jak narazie jest weekend i czas na odpoczynek wiec Miłego weekendu wam życzę i do jutra.
-- Dodano: 10 sty 2015, 10:15 --
A jeszcze jedno na wszystkich parach z AUD zjazdy do 2% tylko z euro góra na 1.5 % .

A jeszcze jedno na wszystkich parach z AUD zjazdy do 2% tylko z euro góra na 1.5 % .
nowy joker pisze:Dziękihehe spotkałem się już wcześniej z błędami na city index ale nigdy ci nie wiadomo . Jak narazie jest weekend i czas na odpoczynek wiec Miłego weekendu wam życzę i do jutra.
ale to miałeś dziś rano? broker działa w soboty?

wszedzie gdzie patrze jest kangur na 0.82xxx
mozliwe, ze to tez przez rope takie jaja

w nocy były dane dla AUD więc raczej nic dziwnego w tym nie ma 

- nowy joker
- Pasjonat
Nie mam pojęcia kiedy bo dopiero dziś rano zobaczyłem z drugiego punku widzenia jak ktoś ma kangur a na górę to może się przygotować