religijnie i familijnie się nam zrobiło... ale przypominam na forex i tym forum mamy wszyscy wspólnego boga - $$$$$

i skończcie te podjazdy nie na temat !
Ciekawa teoria, bo akurat w poniedziałki zmienność jest najmniejsza to gdzie to odreagowanie ma być ?adriennen.k pisze:W poniedziałek pewno będzie większe odreagowanie i dolar może chwilowo odrobić to co stracił ... a później znowu spadek na dolarze
1. Zawsze w poniedzialki jest odreagowanie bo w piatki jest realizacja wiec akurat nic dziwnegoMpapiez pisze:Ciekawa teoria, bo akurat w poniedziałki zmienność jest najmniejsza to gdzie to odreagowanie ma być ?adriennen.k pisze:W poniedziałek pewno będzie większe odreagowanie i dolar może chwilowo odrobić to co stracił ... a później znowu spadek na dolarze
I od czego ma być to odreagowanie jak nie ma żadnych istotnych danych ?
Tu ci psikus przy dobrych danych dla dolara ten się osłabił...
Tak naprawdę trzeba obserowować, aktualnie kluczowy dla tej pary jest najpierw powrót na 1.19 i potem nad 1.2
Jak by wyszli ponad 1.2 w przyszłym tygodniu, to nic, tylko pakować się w eLki.
Tak czy owak, H4 i D1 wygląda aktualnie bardzo wzrostowo i wyjątkowo sobie zostawie pozycje przez weekend pootwierane.
Rafcyk pisze:Skoro Euro spada to tak naprawdę akcje sa coraz tańsze mimo wzrostów indeksówTsunamiPL pisze:- strefa Euro oceniana jest przez rynek jako totalna padaka bez przyszłości, co odbicie ma w wartości Euro (najniższe poziomy od kilku lat)
- jednocześnie giełdy tych krajów w zasadzie biją rekordy i dzisiaj rosną powyżej 3 %
Albo nie jest tak źle i Euro jest niedowartościowane, albo indeksy są już bańką.
To tak wieczorową porą.
Uwielbiam dni jak dzis ,sprzedałem Dax na szczytach a teraz wszystko odkupiłem oczywiscie L
No i z podpowiedzią Highenda niezłe wyglada moj rzeźnikale mnie juz korci żeby brać - a to dopiero ma byc początek drogi
Eurusd na S z 1,1842 krotki SL ( dziwne u mnie ) ale sie cykam 5 lotów
Ropa jedziemy na 40, Złoto na 1000 z grubsza haaahaaahaaa