DayTrading: Piątek 08.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 08.12.2017
To ty denerwujesz się jak ktoś komu coś nie wyszło i rzucasz się jak leszcz. Ja jestem spokojny i wyluzowany
Obecnie dla ludzi o wiele więcej warte są zdjęcia dlatego żałuję, ze nie uwierzylem w facebooka na giełdziefx-technik pisze: A, bo mnie wkurza takie hasłowanie "GOLD UP".
Co up? Ile Up? Gdzie SL? Gdzie TP? O ile pips walczymy? O 20? No to wtedy up.

- fx-technik
- Fanatyk
U mnie dziś skuteczność 100% - wszystkie trady zarobione.Pan Cogito pisze:To ty denerwujesz się jak ktoś komu coś nie wyszło i rzucasz się jak leszcz. Ja jestem spokojny i wyluzowany
A ty mnie nie denerwujesz, tylko wkurzasz.
Już było takich jak ty przed tobą sporo, co nic do powiedzenia nie mieli, tylko hasłami rzucali.
Z twoich pozycji, co je pokazujesz to same straty, albo trzymasz bez SL i się modlisz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
chwilowo takPan Cogito pisze:Gold up
ale czy coś się z tego urodzi... to się okaże
a Dadas ma rację. K***a on zawsze ma rację. Dlatego go nie lubi dużo ludzi

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja dzisiaj nie miałem czasu tradować i tylko 2 stówki wpadły 

The only way is up
Nie zawsze ma rację. W tamtym tygodniu pisałem dax na dół. Dadas pisał nie. W kilka minut spadł dax kilkadziesiąt punktów w dół. Dadas kupił na małej korekcie po czym dax spadł znów w dół i Dadas zaliczył sl. Przedwczoraj Dadas krytykował mnie a wtedy ja miałem sto procent zysków ale o tym oczywiście nie wspomina z jasnych powód.highend pisze:chwilowo takPan Cogito pisze:Gold up
ale czy coś się z tego urodzi... to się okaże
a Dadas ma rację. K***a on zawsze ma rację. Dlatego go nie lubi dużo ludzi![]()
![]()
![]()
Ty... ale tu nie chodzi o rację typu co jak pójdzie na wykresie - bo jakby w tym przypadku zawsze miał rację to by był miliarderem.Pan Cogito pisze:Nie zawsze ma rację. W tamtym tygodniu pisałem dax na dół. Dadas pisał nie. W kilka minut spadł dax kilkadziesiąt punktów w dół. Dadas kupił na małej korekcie po czym dax spadł znów w dół i Dadas zaliczył sl. Przedwczoraj Dadas krytykował mnie a wtedy ja miałem sto procent zysków ale o tym oczywiście nie wspomina z jasnych powód.
Tutaj chodzi o inne wypowiedzi

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Co z tego, że miałem SL?
Jak miałem SL, a szło w dół, to poszedłem w S i zarobiłem.
Nie modliłem się, tylko działałem.
Jak miałem SL, a szło w dół, to poszedłem w S i zarobiłem.
Nie modliłem się, tylko działałem.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Racja ... tak juz jest , ze biedy jak mamy mnóstwo to jeszcze nam się np. auto zepsuje , albo je rozbijemy lub ktoś ukradnie ...fx-technik pisze:Celem nie mogą być pieniądze.Nieśmiertelny Trader pisze:navik pisze:dobry .
Ja dziś oddałem wszystko co wczoraj zarobiłem na g/j. A udało mi sie zamknąc wczorajsze eLki po 153.21 .....
No i wtedy sie zaczeło żonglowanie na m1 ... a to raz s , a za chwile L... ja pierdole
.
Czy mozna sie tego zasranego hazardu oduczyć
Gdy Twoim celem nie są pieniądze bo już Je masz to tak.
Jakoś jest tak, że dostajemy więcej tego, czego nie potrzebujemy.
Czyli, że jeżeli mamy mnóstwo biedy i nie potrzebujemy jej, to dostajemy jej więcej.
Pomyślcie o tym...
Ale co ma być celem na forexie jak nie pieniądze ? Bo czegoś tu nie rozumiem ....
Ps . Nie to , że jakiejś zaczepki szukam czy coś w tym stylu . Tylko nie bardzo widzę sens grania na fx tylko dla samej gry . No przecież o kasę sie tu rozchodzi

Ostatnio zmieniony 09 gru 2017, 00:06 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Rozważania filozoficzne. Rzeczywistość jest jedna i stała. Bezcelowe jest doszukiwanie się schematów rzeczywistości bo posiadanie takiej wiedzy przez człowieka jest niemożliwe i zakrawa na miano pragnienia. A to właśnie pragnienia nie są stałe i roztrzaskują się o rzeczywistość. Los składa się z przeznaczenia i przypadku. W tym drugim mamy jakieś możliwości działania. A coś takiego jak opisane powyżej pasmo nieszczęść to właśnie przypadek.