DayTrading: Piątek 08.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 lis 2013, 00:00

Wzrost
17
44%
Bez zmian
7
18%
Spadek
15
38%

Liczba głosów: 39

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 08.11.2013

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

bemowo1 to jest polski broker? a ty na jakim masz konto i czy na tms maja nzd/usd pare bo nie widze

-- Dodano: 08 lis 2013, 19:13 --
Nowy500 pisze:
hrabia pisze:Witam!mam pytanie choć nie na DT ale tu znajde najlepsza odpowiedz:jaka polecanie najlepsza platformę forex bo na plus500 to ni chuja się zarobić nie da.Jak nie przyjmuje zlecen nawet do 3 minut przed ważnymi danymi to wicina nizej postawiony SL przy gwałtownych ruchach tak jak dziś na edku po danych z USA albo się zawiesza żeby nie wejsc w pozycje podczas jazdy. Pracuje wiec nie mam czasu wiele żeby siedzieć na forex ale czasem siedze ale przy takiej platformie to nie da się zarobić. Szukam polska platformę lub taka która wysyla pit 38,maly spread i dużo par walurowych. Z góry dzięki każdemu za dobre info
nie chcialbym robic nikomu reklamy ale wez sobie bossa, polski broker wiarygodny i maja mt4, najlepszy bylby model ecn jesli taki maja ale nie pamietam dokladnie.
masz na nim konto i jest ok

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

hrabia pisze:
Nowy500 pisze:
hrabia pisze:Witam!mam pytanie choć nie na DT ale tu znajde najlepsza odpowiedz:jaka polecanie najlepsza platformę forex bo na plus500 to ni chuja się zarobić nie da.Jak nie przyjmuje zlecen nawet do 3 minut przed ważnymi danymi to wicina nizej postawiony SL przy gwałtownych ruchach tak jak dziś na edku po danych z USA albo się zawiesza żeby nie wejsc w pozycje podczas jazdy. Pracuje wiec nie mam czasu wiele żeby siedzieć na forex ale czasem siedze ale przy takiej platformie to nie da się zarobić. Szukam polska platformę lub taka która wysyla pit 38,maly spread i dużo par walurowych. Z góry dzięki każdemu za dobre info
nie chcialbym robic nikomu reklamy ale wez sobie bossa, polski broker wiarygodny i maja mt4, najlepszy bylby model ecn jesli taki maja ale nie pamietam dokladnie.
kiedys mialem, teraz jade na zagranicznych, znajomy caly czas pracuje na ich koncie i nie narzeka, ale jak w tms maja ecn to chyba bedzie lepszy bo w bossa tego nie doczytalem, a pary z aud usd eur nzd cad jpy gbp to beda mieli wszyscy, mozesz sobie jeszcze saxo sprawdzic.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2013, 19:17 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

hrabia pisze:bemowo1 to jest polski broker? a ty na jakim masz konto i czy na tms maja nzd/usd pare bo nie widze

-- Dodano: 08 lis 2013, 19:13 --
Nowy500 pisze:
Mam 2 konta - go4x (0,01 lota) i TMS connect (ecn)- najmniejsza pozycja 0,1 lota i nie miałem z tym problemów. jest to polski broker

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Ja zacząłem od Plus 500 , po tygodniu przesiadłem sie na Bosse , w międzyczasie krótka przygoda z Armada , z Bossy na BreTrader i zostaje przy nim. Pary są wszystkie chyba ,są indeksy i surowce. spready są spoko , przy dużych ruchach opozniania są najmniejsze z wszystkich tych z którymi miałem przyjemność. wpłaty i wypłaty są w ten sam dzień.
ECN

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

krinvest pisze:Ja zacząłem od Plus 500 , po tygodniu przesiadłem sie na Bosse , w międzyczasie krótka przygoda z Armada , z Bossy na BreTrader i zostaje przy nim. Pary są wszystkie chyba ,są indeksy i surowce. spready są spoko , przy dużych ruchach opozniania są najmniejsze z wszystkich tych z którymi miałem przyjemność. wpłaty i wypłaty są w ten sam dzień.
ECN
dzięki :564:

-- Dodano: 08 lis 2013, 19:29 --

dzięki Bemowo1 i chyba przy tms zostane

-- Dodano: 08 lis 2013, 19:30 --

dzięki Bemowo1 i chyba przy tms zostane
Nowy500 również

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

ja korzystam z Armady i jestem pod wrażeniem niezawodności

ps. wypłacał ktoś z was zysk z bonusu w trading212? ile czasu mogę czekać na pieniądze jeśli dyspozycję przelewu wysłałem o godzinie 18:00?

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

edek ustawia sie pod Benka? :roll:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

atlanticos pisze:edek ustawia sie pod Benka? :roll:
mi to wygląda na mocne wahanie rynku, warto poczekać na stabilizację do Wtorku, po czym określić kierunek na wyższym interwale (h4,d1)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

po wypowiedzi Bena liczę na mocny strzał w górę na edku i na mega obsuwę na parach jenowych bo z czystej głupoty zapakowałem się wczoraj w shorty...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

freakout pisze:po wypowiedzi Bena liczę na mocny strzał w górę na edku i na mega obsuwę na parach jenowych bo z czystej głupoty zapakowałem się wczoraj w shorty...
nie ma czegoś takiego jak głupota, to wytwór wyobraźni, interpretacja subiektywna oparta na niepełnej informacji
jeżeli zarządzasz dobrze rachunkiem to ograniczysz straty, a do tego będziesz miał okazję więcej wygrać

Zablokowany