DayTrading: Piątek 08.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 lis 2013, 00:00

Wzrost
17
44%
Bez zmian
7
18%
Spadek
15
38%

Liczba głosów: 39

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 08.11.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze:fajną miejscówkę widzę na kablu do S w przyszłym tygodniu.
uważaj z tym kablem i innymi parami dolarowymi... tu mamy piękny wskaźnik pokazujący nastroje i dopóki poziom nie pęknie to mamy armageddon :shock: :564: :564: :564: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit: jak dziś Beny wyjdzie i powie że tuszu dokupili to tylko niektórzy polecą na biegun północny czarterem...reszta będzie się tłukła samolotami rejsowymi z przesiadkami :) a tak na marginesie to wlasnie wybilismy linie szyi orgr'a na m1,m5 na edku...zasieg okiolice 3380-90 :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

soru
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: soru »

Awatar użytkownika
grz3siek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grz3siek »

No i opłacało się nie panikować, wszystko na zero :-) Ciekawe czy na benku tez będzie wystrzał w górę czy dla odmiany, jak wczoraj poleci w dół :) a na Edku chyba Lke otworze
Grzegorz

Awatar użytkownika
maniek74
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniek74 »

cugan pisze:Może być koniec spadków na EUR/USD dzisiaj .Weekend zaczynamy LUKĄ
luka ale chyba wzrostowa ;) bo ja w pesperktywie najblizszych 4 dni nie widze, zebysmy przebili dzisiejsze dno

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
Bemowo1 pisze:fajną miejscówkę widzę na kablu do S w przyszłym tygodniu.
uważaj z tym kablem i innymi parami dolarowymi... tu mamy piękny wskaźnik pokazujący nastroje i dopóki poziom nie pęknie to mamy armageddon :shock: :564: :564: :564: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit: jak dziś Beny wyjdzie i powie że tuszu dokupili to tylko niektórzy polecą na biegun północny czarterem...reszta będzie się tłukła samolotami rejsowymi z przesiadkami :) a tak na marginesie to wlasnie wybilismy linie szyi orgr'a na m1,m5 na edku...zasieg okiolice 3380-90 :564:
Spokojnie - kabel będzie inaczej zachowywał sie niż edek.
Ale poważnie zatanawiam się nad L na kangurze

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze: Ale poważnie zatanawiam się nad L na kangurze
H4 jest po Twojej stronie mocy :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

Witam!mam pytanie choć nie na DT ale tu znajde najlepsza odpowiedz:jaka polecanie najlepsza platformę forex bo na plus500 to ni chuja się zarobić nie da.Jak nie przyjmuje zlecen nawet do 3 minut przed ważnymi danymi to wicina nizej postawiony SL przy gwałtownych ruchach tak jak dziś na edku po danych z USA albo się zawiesza żeby nie wejsc w pozycje podczas jazdy. Pracuje wiec nie mam czasu wiele żeby siedzieć na forex ale czasem siedze ale przy takiej platformie to nie da się zarobić. Szukam polska platformę lub taka która wysyla pit 38,maly spread i dużo par walurowych. Z góry dzięki każdemu za dobre info

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

sp500 S 1760 futy sl 65 bo opor maja pod cofke ja kwybja to trudno to na DT na dzis

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

hrabia pisze:Witam!mam pytanie choć nie na DT ale tu znajde najlepsza odpowiedz:jaka polecanie najlepsza platformę forex bo na plus500 to ni chuja się zarobić nie da.Jak nie przyjmuje zlecen nawet do 3 minut przed ważnymi danymi to wicina nizej postawiony SL przy gwałtownych ruchach tak jak dziś na edku po danych z USA albo się zawiesza żeby nie wejsc w pozycje podczas jazdy. Pracuje wiec nie mam czasu wiele żeby siedzieć na forex ale czasem siedze ale przy takiej platformie to nie da się zarobić. Szukam polska platformę lub taka która wysyla pit 38,maly spread i dużo par walurowych. Z góry dzięki każdemu za dobre info
nie chcialbym robic nikomu reklamy ale wez sobie bossa, polski broker wiarygodny i maja mt4, najlepszy bylby model ecn jesli taki maja ale nie pamietam dokladnie.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
Bemowo1 pisze: Ale poważnie zatanawiam się nad L na kangurze
H4 jest po Twojej stronie mocy :)
dzięki - tego mi brakowało

arbitraż edek kabel!
jak zobaczę lukę bessy na edku to mi kopara opadnie

-- Dodano: 08 lis 2013, 20:01 --
Nowy500 pisze:
hrabia pisze:Witam!mam pytanie choć nie na DT ale tu znajde najlepsza odpowiedz:jaka polecanie najlepsza platformę forex bo na plus500 to ni chuja się zarobić nie da.Jak nie przyjmuje zlecen nawet do 3 minut przed ważnymi danymi to wicina nizej postawiony SL przy gwałtownych ruchach tak jak dziś na edku po danych z USA albo się zawiesza żeby nie wejsc w pozycje podczas jazdy. Pracuje wiec nie mam czasu wiele żeby siedzieć na forex ale czasem siedze ale przy takiej platformie to nie da się zarobić. Szukam polska platformę lub taka która wysyla pit 38,maly spread i dużo par walurowych. Z góry dzięki każdemu za dobre info
nie chcialbym robic nikomu reklamy ale wez sobie bossa, polski broker wiarygodny i maja mt4, najlepszy bylby model ecn jesli taki maja ale nie pamietam dokladnie.
Bossa jest do du...... dziękuję.

Jeżeli już to TMS

Zablokowany