Jeśli kolega nie obserwował projekcji Highenda (ja akurat z ciekawością śledzę, aczkolwiek nic z jego fibo nie rozumiemmagura2004 pisze:Za 12 miesięcy GS widzi eda 0.95 Ty za 24 1.7 niezłe tempo

Jeśli kolega nie obserwował projekcji Highenda (ja akurat z ciekawością śledzę, aczkolwiek nic z jego fibo nie rozumiemmagura2004 pisze:Za 12 miesięcy GS widzi eda 0.95 Ty za 24 1.7 niezłe tempo
Lubię toJones pisze:aktualnie tak to widze
edek W1 prognoza
Nie no w tym roku na pewno nie. Bez jajMat2314 pisze:Jeśli kolega nie obserwował projekcji Highenda (ja akurat z ciekawością śledzę, aczkolwiek nic z jego fibo nie rozumiemmagura2004 pisze:Za 12 miesięcy GS widzi eda 0.95 Ty za 24 1.7 niezłe tempo), to w marcu podawał on prognozy na nadchodzące okresy 0,8 i 1,7 na edku, tak więc rozstrzał jest znaczny. Co prawda, dziś dopiero pierwszy raz czytam, że te 1,7 ma być za dwa lata (niegdyś miało być chyba jeszcze w tym albo kolejnym roku), ale zobaczymy
jeszcze sie nawet dobrze nie rozkreci;lo QE a Ty chcesz grac pod jego zakonczenie... niezle niezle...highend pisze:QE na euro zakończy sie za 2 lata. Dobrze kojarzę? Kiedy wiec zaczną grę pod umocnienie Eur z racji końca QE?magura2004 pisze:Za 12 miesięcy GS widzi eda 0.95 Ty za 24 1.7 niezłe tempo
tam jest przede wszystkim trojkat wybity... rgr tak dopisalem bo sam go nie jestem pewien... ale trojkata nie zrobilismy nawet najmniejszego zasiegu... ale spokojnie... zrobimy... nie tylko najmniejszy... a czy przesadzam... nie dowiemy sie za tydzien czy dwa bo to akurat interwal miesieczny... ale patrzac na zachowanie wczesniej drukowanego jena i dolara to porytet docelowo nie zatrzyma przeceny euro...karnak pisze:@atlanticos
No z tym RGRem to przesadziłeś, znaczy się spaprałeś figurę, jak na takiego poważnego analityka.
to dawaj zaklad o Jasia Wedrowniczka ze szybciej wrocimy na 1.04 niz zobaczymy 1.20... Ty grasz z trendem, ktory sie rzekomo zmienil... ja gram z tym, ktory w mojej opinii sie nie zmienil... Ty masz 800 pipsow do celu i ja tyle samo...highend pisze:
Nie no w tym roku na pewno nie. Bez jajale 1.20 spokojnie.
a umiesz czytac ze zrozumieniem... bardzo precyzyjnie sie wyrazilem...highend pisze:Ok czemu nie
Tylko co jak spadnie do 1.04 i poleci na 1.20? Takie podwójne denkowtedy remis czy jak?
zakladam sie tylko gdy jestem pewien wygranejgrzelulukas pisze:Ja się mogę założyć, że w czerwcu FED nie podniesie stóp