Kermit pisze:powiem Wam tak... kwoty zaokragle bo nawet nie chce mi sie co do grosza tego liczyc ale, zeby otworzyc 1 lota na edku przy dzwigni 1:30 potrzeba obecnie okolo 14 tys depozytu.
100 pipsów przy otworzonym 1 locie daje okolo 3500 zysku. Wiec żeby zrobic 100% depozytu potrzeba +/- 400 pipsów czyli 4 dobrze przemyslane trejdy po 100 pipsów - powiedzmy jeden tygodniowo
400 PIPSÓW PODWAJA DEPO po regulacjach, a Wy uważacie że to mało

Dla mnie osobiście to jest szok. Nawet ja nie zdawałem sobie sprawy jak mocno ludzie przelewarowuja pozycje.
Dlatego najpierw fulldepo w pozycje przy dzwigni 1:500 ,a potem ruch w przeciwnym kierunku na 30 pipsow czysci lepiej niz firma sprzatajaca....nie tedy droga IMO
Co ty?
O czym ty piszesz?
Podwajać konto, to jednym tradem za ok. 20 pips!
-- Dodano: 03 sie 2018, 15:20 --
Kermit pisze:maniuszn pisze:Kermit ja próbuje dowieść racji że to jest pic na wode.
Ty piszesz o zarabiających a ich to nie dotyczy bo oni i tak będą zarabiać.
Pomyśl ile ta cała regulacja pomoże tym co tracą kase?
zgadzam sie ze tracacym nie pomoze - a miala im pomoc? w czym? W zdobyciu wiedzy ktorej nie maja?
Tym, którzy po prostu dopłacą kasę, to niczego nie zmieni.
Tym, którzy nie dopłacą, to zmieni, bo mają więcej marginesu i nawet przy 50% MC, to cena będzie
musiała odejść znacznie dalej, żeby SO zaliczyć, a i to będzie nieco mniejsza kwota.