..jezeli mozna,
oznaczenia A i B zamieniłbym na 1/A i 2/B
ze względu na ewentualnośc imulsu w tym całym ruchu do dołu

..jezeli mozna,
atlanticos pisze:edek h1 - trójkąt.... zielona strefa to poziom retestu wybitego dziś po danych trójkąta... gdzie Wy tu widzicie S to ja nie wiem - pewnie znowu niedowidzę...
Podobnie bylo tydzien temu...świeca dzienna pin w piatek na wsparciu tygodniwym, a w poniedzialek juz 70% S ładowało
https://www.tradingview.com/x/2zCVRjp6/
to nie jest ten trojkat ktory jest u Ciebie... do niego dolecimy gdy zrealizujemy ten ktory pokazalem i dopiero bedzie cofniecieCR04 pisze:dokładnie, ja też na swoim trójkącie widzę wybicie górą, ale zanim to nastąpi, spodziewam się jeszcze lekkiej obsuwy.
a tak w ogóle to ja się nie znam, więc nie dyskutuję. gdzie mi tam do takich graczy jak Wy...
oj M. @atlanticos, to tylko forum kazdy tu moze cos swojego wstawić, góra-dół-jakie to ma znaczenieatlanticos pisze:CR04 pisze:
oczywiscie zawsze moge sie mylic i polecimy do piekla
Tomasz196407 pisze:oj M. @atlanticos, to tylko forum kazdy tu moze cos swojego wstawić, góra-dół-jakie to ma znaczenieatlanticos pisze:CR04 pisze:
ilu tu wchodzi na analizy i wykresy forumowe-chyba ze Ty masz tu "wielbicieli",
wazne jest wejscie sl i tp, czy w góre , czy w dół
rozumiem. tak jak mówiłem, mój trójkąt jest bardziej... longtermowyatlanticos pisze:to nie jest ten trojkat ktory jest u Ciebie... do niego dolecimy gdy zrealizujemy ten ktory pokazalem i dopiero bedzie cofniecieCR04 pisze:dokładnie, ja też na swoim trójkącie widzę wybicie górą, ale zanim to nastąpi, spodziewam się jeszcze lekkiej obsuwy.
a tak w ogóle to ja się nie znam, więc nie dyskutuję. gdzie mi tam do takich graczy jak Wy...
tak jak na d1 ponizej
https://www.tradingview.com/x/MZq78mF5/
dlatego też mam lepsze wyniki, gdy nie wchodzę na forumszczudlo6 pisze:No i na tym to polega... nie mogą wszyscy zarabiać. Im więcej rozbieżnych analiz tym bardziej człowiek zastanawia się nad wejściem z pozycją