DayTrading: Piątek 02.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 paź 2015, 00:00

Wzrost
14
58%
Bez zmian
6
25%
Spadek
4
17%

Liczba głosów: 24

Kisiel
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 02.10.2015

Nieprzeczytany post autor: Kisiel »

highend pisze:I warto było L na dax po NFP.
Heh ;)

warto. Brałeś? Ile zarobiłeś?

Awatar użytkownika
13ty Stochastyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13ty Stochastyk »

Kisiel pisze: Kurcze nie jestem jakis wyjątkowy jeżeli chodzi o wiedze, nawet c\zasmi na forum moje pytania są głupie, a juz kupiłem działkę z forexa, teraz buduję dom. Pospłacałem kredyty. Gram od 4 lat. Mój dzienny zarobek to około 2000 pln
Jak jesteś taki zarobiony to załóż journal ze swoimi wejściami. Niech się inni nauczą i coś uszczkną z twojego wyczucia rynku :lol:
Zwyciężają tylko cierpliwi.

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Hahah to pojechał . A tak apropo highend widziałeś gdzie jest trynkiewicz hehehe :)

-- Dodano: 02 paź 2015, 18:48 --

Tak tylko nikt oprócz mnie nie odważył się napisać żeby wziąść L na indeksach ! Wyraźnie mówiłem ze jeśli ktoś chce brać L jak ja to niech patrzy na h4 DJI bo oRGR tam może się zrobić . Tak jak Pedro mnie z krytykował a później ugryzl się w język ale to już nie pierwszy taki :)

Kisiel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kisiel »

13ty Stochastyk pisze:
Kisiel pisze: Kurcze nie jestem jakis wyjątkowy jeżeli chodzi o wiedze, nawet c\zasmi na forum moje pytania są głupie, a juz kupiłem działkę z forexa, teraz buduję dom. Pospłacałem kredyty. Gram od 4 lat. Mój dzienny zarobek to około 2000 pln
Jak jesteś taki zarobiony to załóż journal ze swoimi wejściami. Niech się inni nauczą i coś uszczkną z twojego wyczucia rynku :lol:

boję się moralnej odpowiedzialności, natomiast wszyscy tutaj tylko piszą jak wejś jak wyjść. Jakieś prognozy.... Nikt nie gada o kasie. To normalne nie jest

-- Dodano: 02 paź 2015, 19:59 --

Piszcie ile zarobiliście, albo jak nie chcecie to ile pipsów weszło.... wtedy bedzie wiadomo kogo czytać. Ty Trynkiewicz...:)

chyba ze się kryjecie. Ja gram na mforex, dziesięcinę płacę więc mi to rybka

co? czytacie i nie wierzycie:)?

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

CR04 pisze:Panowie, co sądzicie o zostawieniu malutkiej pozycji na edku na weekend? wiem, że większość z Was unika takich sytuacji i wychodzi w piątek z rynku, ale może znajdzie się ktoś, kto myśli inaczej?
jaki kierunek masz na myśli bo ja zostawiam L (zobaczę jeszcze jak to będzie wyglądało bliżej zamknięcia)
co do pozycji na weekend to czasami zostawiam, tylko raz miałem że musiałem dopłacać bo wyczyścili mi depo
Jak chcesz mieć spokojna głowę to odradzam.

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Pytam highenda odnośnie usd/try inaczej (trynkiewicz) bo jest już dawno z przodu 3.xxx a obstawial max 2.84xx

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

Edek już 100 pipsów mniej. Idealne odbicie od górnego ograniczenia kanału (1,13150). Teraz cel dolna banda (1,1150-60)
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Kisiel pisze:
13ty Stochastyk pisze:

boję się moralnej odpowiedzialności, natomiast wszyscy tutaj tylko piszą jak wejś jak wyjść. Jakieś prognozy.... Nikt nie gada o kasie. To normalne nie jest
Lubisz chwalić się kasą ? to ok -mnie to nie interesuje ,co mnie obchodzi ile dziennie tracisz/zarabiasz

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

A co do edka mam takie wrażenie ze jeśli tylko edek wyjdzie z tej misiecznej flagi to wchodzę ostro w S ale pukki co to się nie tykam , ale juz chyba nie bawem będzie zjazd bo każde wybicie w górę na edku kończy się czapa . Warto też przyobserwowac daxa .

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kisiel pisze:a dlaczego mam się nie chwalić? Jakiś problem? Jak chcesz to pisz ile zarabiasz ile tracisz dziennie. a takie wejście teraz, wyjscie później to średni przydatne. Możesz być wiarygodny jak powiesz ile zarabiasz

no Ty powiedziales ile zarabiasz i teraz jeszcze powiedz komu to ma pomoc i w jaki sposob? Chyba tylko skarbowemu gdybys sie w picie pomylil :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany