DayTrading: Piątek 02.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 paź 2015, 00:00

Wzrost
14
58%
Bez zmian
6
25%
Spadek
4
17%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 02.10.2015

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

nowy joker pisze:A co do edka mam takie wrażenie ze jeśli tylko edek wyjdzie z tej misiecznej flagi to wchodzę ostro w S ale pukki co to się nie tykam , ale juz chyba nie bawem będzie zjazd bo każde wybicie w górę na edku kończy się czapa . Warto też przyobserwowac daxa .

Warto popatrzeć na index dolara. Na dziennym wykresie piękna świeca wzrostowa. Dane lepsze od ostatnich choć słabsze od oczekiwanych, jednak inwestorzy dalej wierzą w siłę dolara. Czemu więc nie grać według ich wiary...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

szczudlo6 pisze:
nowy joker pisze:A co do edka mam takie wrażenie ze jeśli tylko edek wyjdzie z tej misiecznej flagi to wchodzę ostro w S ale pukki co to się nie tykam , ale juz chyba nie bawem będzie zjazd bo każde wybicie w górę na edku kończy się czapa . Warto też przyobserwowac daxa .

Warto popatrzeć na index dolara. Na dziennym wykresie piękna świeca wzrostowa. Dane lepsze od ostatnich choć słabsze od oczekiwanych, jednak inwestorzy dalej wierzą w siłę dolara. Czemu więc nie grać według ich wiary...
Oczywiście ze tak jak długo pejsy mają $$$ tak długo będzie się trzymał u góry

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

nowy joker pisze:
szczudlo6 pisze:

Oczywiście ze tak jak długo pejsy mają $$$ tak długo będzie się trzymał u góry

Od początku tygodnia otwarte cztery pozycje krótkie (1,12 - 1,1240 - 1,1260 - 1,13). Jeśli uda się wyjść dołem to TP1 1,10 - TP2 1,08... Zobaczymy...

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Dobra juz wszyscy sie powychwalali ile zarobili? :D
to tera moze jakies analizy, sugestie luzne jak to kolega highend mówi,
usdpln tak cos czuje w kosciach ze mu juz do dołu sie nie chce :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kisiel pisze: Jakiemu skarbowemu? dostaję pit co rok i chyba się oni nie myla? Jak ktoś gra 1000 pln i się udziela, a nie daj boze na demo to jaki to przykład???? Dopiero jak grasz min. 50 000 PLN to możesz być wiarygodny. Czy możemy wszyscy powiedzieć jaki mamy kapitał? Ja ma w tej chwili na 2 kontach po 80 tyś. Razem 160 000 PL. Taki mam kapitał. Na tym forum jest jakaś niewidzialna tajemnica kto ile ma? Normalne? Raczej nie

he, nawet nie mówicie iloma lotami wchodzicie. Pracujecie dla tego forum?
ja znam co najmniej kilka powodow dla ktorych na forum publicznym (do ktorego kazdy ma dostep) nie podaje sie kwot... ale widocznie jeszcze zycie znasz slabo...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

CR04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CR04 »

_Kerad_ pisze:
CR04 pisze:Panowie, co sądzicie o zostawieniu malutkiej pozycji na edku na weekend? wiem, że większość z Was unika takich sytuacji i wychodzi w piątek z rynku, ale może znajdzie się ktoś, kto myśli inaczej?
jaki kierunek masz na myśli bo ja zostawiam L (zobaczę jeszcze jak to będzie wyglądało bliżej zamknięcia)
co do pozycji na weekend to czasami zostawiam, tylko raz miałem że musiałem dopłacać bo wyczyścili mi depo
Jak chcesz mieć spokojna głowę to odradzam.
mikrolota można zostawić. bardziej bym się skłaniał ku S, ale chyba odpuszczę.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

nowy joker pisze:Pytam highenda odnośnie usd/try inaczej (trynkiewicz) bo jest już dawno z przodu 3.xxx a obstawial max 2.84xx
Hmm... Na moim forexie aktualnie jest 2.99 na USD/TRY.
A jeśli pytałeś o szczyt to ciężki temat jest. Czy był czy moze dopiero bedzie.... Jeszcze mi 3.16 wychodzi, ale chyba na teraz lecimy w dół.

Co do pytania o kasę. Zarobiłem dzis ładnie na złocie, srebrze i eurgbp.
Dax L wrzuciłem jedynie na mForex demo konkurs i złapał sie MC ;) ale odnowiłem i znowu na plus. Ot taka zabawa za całe depo demo.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
13ty Stochastyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13ty Stochastyk »

Chyba kolega Mpapiez ma krótką pozycję na indeksach w konkursie MForex ...
Mnie też zaskoczyły amerykańce dziś ...

A ja staram się grać jak w realu i wyciągnąłem marne 37% ... znów nie słuchałem systemu :D
Wg systemu powinienem wyciągnąć 200%. A grając na maxa byłoby to 1200%.

To się nazywa zmarnowany potencjał ...
Ostatnio zmieniony 02 paź 2015, 20:46 przez 13ty Stochastyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężają tylko cierpliwi.

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Awatar użytkownika
pamod
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pamod »

Kisiel pisze:
atlanticos pisze:
Kisiel pisze:a dlaczego mam się nie chwalić? Jakiś problem? Jak chcesz to pisz ile zarabiasz ile tracisz dziennie. a takie wejście teraz, wyjscie później to średni przydatne. Możesz być wiarygodny jak powiesz ile zarabiasz

no Ty powiedziales ile zarabiasz i teraz jeszcze powiedz komu to ma pomoc i w jaki sposob? Chyba tylko skarbowemu gdybys sie w picie pomylil :)
Jakiemu skarbowemu? dostaję pit co rok i chyba się oni nie myla? Jak ktoś gra 1000 pln i się udziela, a nie daj boze na demo to jaki to przykład???? Dopiero jak grasz min. 50 000 PLN to możesz być wiarygodny. Czy możemy wszyscy powiedzieć jaki mamy kapitał? Ja ma w tej chwili na 2 kontach po 80 tyś. Razem 160 000 PL. Taki mam kapitał. Na tym forum jest jakaś niewidzialna tajemnica kto ile ma? Normalne? Raczej nie

he, nawet nie mówicie iloma lotami wchodzicie. Pracujecie dla tego forum?
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje :569:

Każdy gra za ile uważa , czy to ważne ile ktoś zarobił ...
Ważne jest aby nie stracić aby móc nadal zarabiać .

Zablokowany