A mi doświadczenie mówi Sky od Then limit.Kusus pisze:
wzialem mala s na kablu 1.3155.
analiza to jedno ale doswiadczenie cos mi mowi ze zaraz zanurkujemy..
Jeżeli .miałbym otwierać S to na edku
A mi doświadczenie mówi Sky od Then limit.Kusus pisze:
wzialem mala s na kablu 1.3155.
analiza to jedno ale doswiadczenie cos mi mowi ze zaraz zanurkujemy..
Człowieku a kim Ty jesteś, żebym musiał się Tobie kłaniać?!Tomasz196407 pisze:waller pisze: wypadałoby sie przedstawić bo nie znam Cie na tyle jak innych a nicki tu sie powtarzają, to trzy
Ta analiza nadal ważna i wykres sam pokazał czego potrzebujepedro pisze:
i taka ciekawostka, bo czasami zbieram fajne analizy, @Bemowo1, Twój screen z 6 maja 2017 : ) ...
EOTTomasz196407 pisze:To może inaczej,waller pisze:Tomasz196407 czemu 3 akurat jest w tym a nie innym miejscu? Jakie te Ellioty są uznaniowe, to ja nawet...
pokaż swoje rozliczenie tego ruchu wtedy podyskutujemy, to raz!!
-"uznaniowosc"
masz w publikacjach teraz ogolnie dotępnych-uwierz mi, nawet nie pytam czemu ? tam u nich u powaznych analityków naprawde jest np 3. poprostu wiem że ludzie nie mają pojecia!! o FE , to dwa
wypadałoby sie przedstawić bo nie znam Cie na tyle jak innych a nicki tu sie powtarzają, to trzy
PO raz n-ty powtarzam tu do znudzenia aż -
że
JEST podstawowa publikacja dt FE.
I zawarte tam są REGUŁY i WSKAZÓWKI
Jeżeli ktoś dzis wstawia rozliczenie FE i jest wbrew tym zasadom to to krytykuje, bo moge i mam do tego prawo!!
BO to jest ta Twoja uznaniowosc co nie widzisz u postowicza innego(może kolega)
A ja rozliczam wg tych reguł i w tym temacie możemy dyskutować!!
w innym nie
NA Edku juz za pozno. Na Kablu jeszcze nie - trzeba bylo o tym myslec o 6-7 rano. Sprzedalem koszyk USD w mozaice z nzd, aud, cad, gbp, eur, jpy. Poki co tylko funt sie trzyma i nie korekci.Bemowo1 pisze:Ta analiza nadal ważna i wykres sam pokazał czego potrzebujepedro pisze:
i taka ciekawostka, bo czasami zbieram fajne analizy, @Bemowo1, Twój screen z 6 maja 2017 : ) ...
tak to jest z wykresami ...Bemowo1 pisze:Ta analiza nadal ważna i wykres sam pokazał czego potrzebujepedro pisze:
Jak zawsze miły i nieomylnyTomasz196407 pisze:To może inaczej,waller pisze:Tomasz196407 czemu 3 akurat jest w tym a nie innym miejscu? Jakie te Ellioty są uznaniowe, to ja nawet...
pokaż swoje rozliczenie tego ruchu wtedy podyskutujemy, to raz!!
-"uznaniowosc"
masz w publikacjach teraz ogolnie dotępnych-uwierz mi, nawet nie pytam czemu ? tam u nich u powaznych analityków naprawde jest np 3. poprostu wiem że ludzie nie mają pojecia!! o FE , to dwa
wypadałoby sie przedstawić bo nie znam Cie na tyle jak innych a nicki tu sie powtarzają, to trzy
PO raz n-ty powtarzam tu do znudzenia aż -
że
JEST podstawowa publikacja dt FE.
I zawarte tam są REGUŁY i WSKAZÓWKI
Jeżeli ktoś dzis wstawia rozliczenie FE i jest wbrew tym zasadom to to krytykuje, bo moge i mam do tego prawo!!
BO to jest ta Twoja uznaniowosc co nie widzisz u postowicza innego(może kolega)
A ja rozliczam wg tych reguł i w tym temacie możemy dyskutować!!
w innym nie
Ha, no widzisz. Tylko ze ty na kazdym kroku udowadniasz ze twoje pseudo narzedzia dzialaja komponujac je za kazdym razem z innym po pierwsze time framem a po drugie w innym periodzie czasowym.fx-technik pisze:Tomasz, nie poradzisz, tu dużo chamów bez kultury i trolli.
Dodatkowo, nie mają pojęcia i się wymądrzają.
Nie rozumieją FE, a tobie, najlepszemu specowi od FE w Polsce, a może nie tylko,
próbują coś udowodnić.
Mnie inny zarzuca, że poziomów szukam w historii.
A gdzież indziej są te poziomy, jak nie w historii?
Świadczy to tylko o ich inteligencji i braku rozumienia czegokolwiek.
Należy ich po prostu ignorować, a koncentrować się na tych, którzy chcą zrozumieć.