dobra, koniec ot. myslalem ze mnie zacytowales lub / i odniosles do posta w odpowiedzi na wywód.Tomasz196407 pisze:Ale wcale nie musisz mnie kumać moody!!
ważne ze inni to robią
forum jest tematyczne o fx a nie o gramatyce której tez sam nie przestrzegasz
DayTrading: Czwartek 27.07.2017
Re: DayTrading: Czwartek 27.07.2017
@Tomasz: złoto siadło, mnie ten pin na h4 skusił skutecznie, i przestrzeń zrobił w trejdzie : ) ... teraz czekam na reakcję przy 1264,
gold h4: wybicie 1265, pulback do poziomu i obrona 1265 jako wsparcia otworzy droge na 1295 - tak to widzę ; )
i taka ciekawostka, bo czasami zbieram fajne analizy, @Bemowo1, Twój screen z 6 maja 2017 : ) ...

gold h4: wybicie 1265, pulback do poziomu i obrona 1265 jako wsparcia otworzy droge na 1295 - tak to widzę ; )
i taka ciekawostka, bo czasami zbieram fajne analizy, @Bemowo1, Twój screen z 6 maja 2017 : ) ...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
No, świetny trejd na złocie. W sumie sam zagrałem identycznie.pedro pisze:@Tomasz: złoto siadło, mnie ten pin na h4 skusił skutecznie, i przestrzeń zrobił w trejdzie : ) ... teraz czekam na reakcję przy 1264,![]()

Od siebie dodam, że czekam na kolejną świeczkę na USDJPY. Jak potwierdzi zewnętrzne odbicie od linii trendu, to kupuję. Stare zagranie i na H4 bardzo często się sprawdzają takie rzeczy.
-
- Fanatyk
Nie,Kusus pisze:dobra, koniec ot. myslalem ze mnie zacytowales lub / i odniosles do posta w odpowiedzi na wywód.Tomasz196407 pisze:Ale wcale nie musisz mnie kumać moody!!
ważne ze inni to robią
forum jest tematyczne o fx a nie o gramatyce której tez sam nie przestrzegasz
dokładnie przeczytaj mój post na poczatku który był o...,
analizach m.innymi eu , i podobnymi
które pojawiają sie w necie a nawet widziałem jako robot który liczy FE.!!

dla mnie i dla paru elliotowców to jest sprzeczne z regułami i wskazówkami zapisanymi w Prechterze
bo wiem ze tez Ty posługiwałes sie tą metodą analizy,
Kusus dajmy spokój ja jestem poza rynkiem bo nie moge teraz,
równie moge sie zamknąć i obserwować ale widze że tez przydałem sie komuś
Pozdro
-- Dodano: 27 lip 2017, 07:03 --
Pedro to co wczorajpedro pisze:@Tomasz: złoto siadło, mnie ten pin na h4 skusił skutecznie, i przestrzeń zrobił w trejdzie : ) ... teraz czekam na reakcję przy 1264,![]()
mysle że jest 5 zrobione,
IMO teraz korekta
a jaka to juz kazdy niech myśli i zarabia
poniżej wykres - potwierdzenie
i wczorajsze:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p876838
Wczoraj Long na edzie po południu, dzisiaj short z rana 1.1745 

-
- Fanatyk
idzie dobrzeTsunamiPL pisze:No Londyn, zaczynam cię lubić

Tomasz196407 czemu 3 akurat jest w tym a nie innym miejscu? Jakie te Ellioty są uznaniowe, to ja nawet...
-
- Fanatyk
To może inaczej,waller pisze:Tomasz196407 czemu 3 akurat jest w tym a nie innym miejscu? Jakie te Ellioty są uznaniowe, to ja nawet...
pokaż swoje rozliczenie tego ruchu wtedy podyskutujemy, to raz!!
-"uznaniowosc"
masz w publikacjach teraz ogolnie dotępnych-uwierz mi, nawet nie pytam czemu ? tam u nich u powaznych analityków naprawde jest np 3. poprostu wiem że ludzie nie mają pojecia!! o FE , to dwa
wypadałoby sie przedstawić bo nie znam Cie na tyle jak innych a nicki tu sie powtarzają, to trzy
PO raz n-ty powtarzam tu do znudzenia aż -
że
JEST podstawowa publikacja dt FE.
I zawarte tam są REGUŁY i WSKAZÓWKI
Jeżeli ktoś dzis wstawia rozliczenie FE i jest wbrew tym zasadom to to krytykuje, bo moge i mam do tego prawo!!
BO to jest ta Twoja uznaniowosc co nie widzisz u postowicza innego(może kolega)

A ja rozliczam wg tych reguł i w tym temacie możemy dyskutować!!
w innym nie
Ostatnio zmieniony 27 lip 2017, 08:38 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- F-You Money
- Pasjonat
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money