słońce jak ta lala na podlasiupedro pisze:
w tym deszczu!?!?
-- Dodano: 27 lip 2017, 09:36 --
A powinieneś, z wykazaniem wszystkich błędów!!!Tomasz196407 pisze:
Nie skomentuje tego wykresu!!,
słońce jak ta lala na podlasiupedro pisze:
w tym deszczu!?!?
Ty tego nie uznajesz, i wyśmiewasz mnieBemowo1 pisze:słońce jak ta lala na podlasiupedro pisze:
w tym deszczu!?!?
-- Dodano: 27 lip 2017, 09:36 --
a może by tak wszystko yebnąć i wyjechać na podlasie? ....Bemowo1 pisze:słońce jak ta lala na podlasiupedro pisze:
w tym deszczu!?!?
fx-technik pisze: To też jest DSWS, tylko nieco inaczej zobrazowany:
Seba,pedro pisze:a może by tak wszystko yebnąć i wyjechać na podlasie? ....Bemowo1 pisze:słońce jak ta lala na podlasiupedro pisze:
w tym deszczu!?!?
na zachodzie pada cały czas... non stop, od kilku dni ...
nie ma to jak na argumenty odpowiadać dąsem ... u mnie dsws jest na drugim miejscu, i nie jestem fanatykiem dadasa ... bynajmniej nie jest w moim typieKusus pisze:Widze ze sami fanatycy dadasa tu zostali. Szkoda. Kiedys kazdy uzywal swojego mozgu do tego co robil a teraz wszyscy widze jedziecie na teorii wszechswiata dswsNo nic... brawo dadas. W dziale DT zostali juz tylko twoi apostolowie. Nic tu po mnie
Dokładnie, nie trzeba być fanatykiem żeby rzeczowo porozmawiać, popisać tupedro pisze:nie ma to jak na argumenty odpowiadać dąsem ... u mnie dsws jest na drugim miejscu, i nie jestem fanatykiem dadasa ... bynajmniej nie jest w moim typieKusus pisze:Widze ze sami fanatycy dadasa tu zostali. Szkoda. Kiedys kazdy uzywal swojego mozgu do tego co robil a teraz wszyscy widze jedziecie na teorii wszechswiata dswsNo nic... brawo dadas. W dziale DT zostali juz tylko twoi apostolowie. Nic tu po mnie
![]()
![]()
![]()
nigdy nie skopiowałem zagrania dadasa, używam mózgu i nie rzadko mam inne zdanie niż większość tu : )
nie jestem apostołem dadasa... co Ty gościu w ogóle pieprzysz?
Ktoś, kto chce stosować DSWS bez własnego mózgu - niestety musi polec sromotnie.pedro pisze:nie ma to jak na argumenty odpowiadać dąsem ... u mnie dsws jest na drugim miejscu, i nie jestem fanatykiem dadasa ... bynajmniej nie jest w moim typieKusus pisze:Widze ze sami fanatycy dadasa tu zostali. Szkoda. Kiedys kazdy uzywal swojego mozgu do tego co robil a teraz wszyscy widze jedziecie na teorii wszechswiata dswsNo nic... brawo dadas. W dziale DT zostali juz tylko twoi apostolowie. Nic tu po mnie
![]()
![]()
![]()
nigdy nie skopiowałem zagrania dadasa, używam mózgu i nie rzadko mam inne zdanie niż większość tu : )
hahaTomasz196407 pisze:Dokładnie, nie trzeba być fanatykiem żeby rzeczowo porozmawiać, popisać tupedro pisze:nie ma to jak na argumenty odpowiadać dąsem ... u mnie dsws jest na drugim miejscu, i nie jestem fanatykiem dadasa ... bynajmniej nie jest w moim typieKusus pisze:Widze ze sami fanatycy dadasa tu zostali. Szkoda. Kiedys kazdy uzywal swojego mozgu do tego co robil a teraz wszyscy widze jedziecie na teorii wszechswiata dswsNo nic... brawo dadas. W dziale DT zostali juz tylko twoi apostolowie. Nic tu po mnie
![]()
![]()
![]()
tym bardziej jak sie to lubi - w rozumieniu przebywania na forum,
Sa inne formy spotkań np FB, itp
tam zbierają sie podobni i piszą
a czy zarabiają to ja juz nie wiem
Wszystkiego Dobrego Kusus![]()
Jeszcze pamietam że chciałem ci dac pochwałe swego czasu
Nie mowilem personalnie wyluzujpedro pisze:nie ma to jak na argumenty odpowiadać dąsem ... u mnie dsws jest na drugim miejscu, i nie jestem fanatykiem dadasa ... bynajmniej nie jest w moim typieKusus pisze:Widze ze sami fanatycy dadasa tu zostali. Szkoda. Kiedys kazdy uzywal swojego mozgu do tego co robil a teraz wszyscy widze jedziecie na teorii wszechswiata dswsNo nic... brawo dadas. W dziale DT zostali juz tylko twoi apostolowie. Nic tu po mnie
![]()
![]()
![]()