Londek naciąga wszystkich w S - potem szybki action na 1,68 , zamkniecie miesiąca i premie....BOCZEK pisze:Londek mądrze robi, czeka na dane
DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Czy jest okazja do zarobienie, teraz na S, ale czy bedzie na L?, sam nie wiem jak te dane interpretować.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
mały offtop z dzisiejszym dniem związany :
ODA DO KREPLA
Łoj ty kreplu mój kochany,
tyś we fecie łokompany,
jo mom szmaka durś na Ciebie,
jak Cie wcinom to żech w niebie,
a twój filong z marmeladom,
na kolana przed nim padom,
możesz być popudrowany
a nojlepij lukrowany.
Jo i tak Cie kreplu zjym
we tyn czwortek to już wiym!
ODA DO KREPLA
tyś we fecie łokompany,
możesz być popudrowany
a nojlepij lukrowany.
Jo i tak Cie kreplu zjym
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
kangur wspracie odbitka 8900 ale po cichu licze ze dojada na 8800 okolice tamtejsze mocniejsze wspracie 
-- Dodano: czw 27-02-2014, 11:11 --
EDEK test 13600 prawdopodobny
-- Dodano: czw 27-02-2014, 11:22 --
jak kolega z DAXA co lapal L pisalem nie tykac po tylu probach przejscia oporow jak ipo tej swiecy na SP500 i zawirowaniach w UE na ME ukrainie

jak kolega z DAXA co lapal L pisalem nie tykac po tylu probach przejscia oporow jak ipo tej swiecy na SP500 i zawirowaniach w UE na ME ukrainie
hehe, już żech pryndzy podejrzywoł Cie, żeś je od nasCiapul pisze:mały offtop z dzisiejszym dniem związany :
ODA DO KREPLA
tyś we fecie łokompany,
możesz być popudrowany
a nojlepij lukrowany.
Jo i tak Cie kreplu zjym

pyrsk !
Nie róbta mi tukej offtopa. Jo tyż umia godać i wszystko rozumia! : )
Ja zlikwidowałem S-ki z zyskiem na edku. Teraz jestem bez pozycji, bo różnie może się dziać.
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego Ujek zachowuje się inaczej? Niby dolar się umacnia... ale na Ujku wręcz odwrotnie.
Ja zlikwidowałem S-ki z zyskiem na edku. Teraz jestem bez pozycji, bo różnie może się dziać.
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego Ujek zachowuje się inaczej? Niby dolar się umacnia... ale na Ujku wręcz odwrotnie.
PLN USD dla przypomnienia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na kablu to nie czas i miejsce na S ...
-- Dodano: czw 27-02-2014, 11:36 --
chcociaż może czas i jo, ale miejsce już nie....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nabrali ludzi na wybicie, a teraz kierunek właściwy na sp min 1730 do lini wsparcia. Otoczenie nie na wzrosty. Po drugie te świece na dziennym na sp sugerowały słabość rynkuNowy123 pisze:kangur wspracie odbitka 8900 ale po cichu licze ze dojada na 8800 okolice tamtejsze mocniejsze wspracie
BOCZEK pisze:na kablu to nie czas i miejsce na S ...