BOCZEK pisze:i co USiA włączą się w wojne o krym?
a wczoraj w radio słyszałem o tym staoniu NATO i tam pani mówiła ze NATO to już nie to co kiedyś; ze jeden za wszystkich, wszyscy za jednego....
USA, wątpliwe. Ich bardziej obchodzi Wenezuela i tamtejsza ropa. Za to NATO w postaci Turcji już jak najbardziej może wysłać oddziały pokojowe do ochrony ludności islamskiej, a i też swojego dawnego wasala Tatarów krymskich..
W sumie. Chyba w Izraelu właśnie świętują. Rosja i Turcja zaczynają skupiać swoją uwagę gdzie indziej.
No i w temacie.
edek jak wysoko ma szanse odbić ? Nie wiem czy trzymać czy pogodzić się ze stratą (:
harymilloki pisze:Zaraz powinno odbić na EDKU i ZŁOTKU
Jak narazie spadki, a dolar nie wyglada na slabnacego. Taka sytuacja polityczna...
Takie fundamenty, dodatkowo doliczymy do tego w przyszlym tyg ciecie stop ecb, yellen ktora powie ze qe bedzie ograniczane bez wzgledu na nic, dobre dane z usa po zimie tak jak wczoraj, i zobaczymy jak tam wasze kreski elliottowe sie beda sprawowaly. Edek do końca roku 1.24
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Alcar pisze:Za to NATO w postaci Turcji już jak najbardziej może wysłać oddziały pokojowe
oddziały pokojowe to może wysłać ONZ, a NATO nie ma czego szukać na Krymie bo ani ukraina ani rosja do niego nie zależą
Poza tym nikt przy zdrowych zmsłach na świecie nie wyśle wojska przeciw Rosji, przypomnijcie sobie co było w czeczeni i gruzji - nikt nie kiwnął palcem, a putin tak jak w Osetii - on nie prowadzi działań zbrojnych tylko zapewnia bezpieczeństwo obywatelom rosyjskim...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
harymilloki pisze:Zaraz powinno odbić na EDKU i ZŁOTKU
Jak narazie spadki, a dolar nie wyglada na slabnacego. Taka sytuacja polityczna...
Takie fundamenty, dodatkowo doliczymy do tego w przyszlym tyg ciecie stop ecb, yellen ktora powie ze qe bedzie ograniczane bez wzgledu na nic, dobre dane z usa po zimie tak jak wczoraj, i zobaczymy jak tam wasze kreski elliottowe sie beda sprawowaly. Edek do końca roku 1.24
Kreski ELIOTOWE może i zawiodą ale poziomy nie powinny ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Poza tym nikt przy zdrowych zmsłach na świecie nie wyśle wojska przeciw Rosji, przypomnijcie sobie co było w czeczeni i gruzji - nikt nie kiwnął palcem, a putin tak jak w Osetii - on nie prowadzi działań zbrojnych tylko zapewnia bezpieczeństwo obywatelom rosyjskim..
A kto powiedział, że te oddziały będą wysłane przeciw Rosji? Turcja po prostu wyśle oddziały do ochrony ludności islamskiej, przed nacjonalistami ukraińskimi.
Oczywiście myślę i wolałbym, iż do żadnej interwencji nie dojdzie, ale wszystko jest możliwe. Gdyż Krym to nie Osetia.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!