oni już to wiedzieli 3 dni temu ; )pkubiu pisze:oni już wiedza ruch na edku przed danymi
DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Pierwszy raz zrobiłem trejd przez 9rano, nie wiem czy trzymać teraz te eSki, myślałem ze jest już 10
edek mógł by sie obić z 1,365 a kabel nie wiem gdzie, ale jak by dziś poknoł 1,662 i doszedł poniżej 1,66, to wtedy obicia mogł by mieć jedynie charakter korekcyjny
edek mógł by sie obić z 1,365 a kabel nie wiem gdzie, ale jak by dziś poknoł 1,662 i doszedł poniżej 1,66, to wtedy obicia mogł by mieć jedynie charakter korekcyjny
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Inflacja CPI w Saksonii: 1,2 % r/r było 1,4
-- Dodano: 27 lut 2014, 09:02 --
a le jeżeli obetna stopy to DAX poszybuje w góre - dobrze rozumuję
-- Dodano: 27 lut 2014, 09:02 --
a le jeżeli obetna stopy to DAX poszybuje w góre - dobrze rozumuję
chciwość jest dobra
- harymilloki
- Maniak
Zaraz powinno odbić na EDKU i ZŁOTKU
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
jak nie tu na 1,362 edek zwrot, jak nie tam to na 1,3585, a jak przejdzie przez 1,3585 to już albo trend wschodni, ale południowy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
to nie dane...
Headline risk continues...RUSSIAN DEFENCE MINISTRY SAYS HAS PUT FIGHTER JETS ON COMBAT ALERT ON ITS WESTERN BORDERS - INTERFAX
każdy konflikt zbrojny = mocny $
Headline risk continues...RUSSIAN DEFENCE MINISTRY SAYS HAS PUT FIGHTER JETS ON COMBAT ALERT ON ITS WESTERN BORDERS - INTERFAX
każdy konflikt zbrojny = mocny $

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
i co USiA włączą się w wojne o krym?
a wczoraj w radio słyszałem o tym staoniu NATO i tam pani mówiła ze NATO to już nie to co kiedyś; ze jeden za wszystkich, wszyscy za jednego....
a wczoraj w radio słyszałem o tym staoniu NATO i tam pani mówiła ze NATO to już nie to co kiedyś; ze jeden za wszystkich, wszyscy za jednego....
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
narazie wojny jeszcze nie ma, ale całe to zamieszanie obecnie i każde info, wypowiedź o tym dolewające oliwy do ognia będzie robić takie strzały ale zawsze na korzyść $BOCZEK pisze:i co USiA włączą się w wojne o krym?
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
harymilloki pisze:Zaraz powinno odbić na EDKU i ZŁOTKU
Jak narazie spadki, a dolar nie wyglada na slabnacego. Taka sytuacja polityczna...
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
dzisiaj o 1430 mogą przyjś dane osłabiające dolka, zamówienia mogą byc niskie przy tej ich zimie . . .
chyba, że boeig jakiegoś dila dobił
chyba, że boeig jakiegoś dila dobił

Jutro też jest dzień.