upsss a kto teraz kogo skubieXAB pisze:spoko narazie nic nie stracilem wiec bierzesz depo sasiadamajkel79 pisze:gramy przeciwnie i ja wygrywam zabieram twoje depoXAB pisze:skrocilem dax na 13013 i mam 1 ske z 13023 i luzik teraz niech kombinuja oni
nie doczytales tamta ske tez zgasilem na zero
teraz mozesz mnie skubac bo mam ske z 13060 teraz ci wolno bo nie odpuszczam
DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Edek - przed i po danych. Niech ktoś mi teraz powie, że ruch podczas danych to przypadek i szum....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

U jakiego broka grasz?majkel79 pisze:gramy przeciwnie i ja wygrywam zabieram twoje depoXAB pisze:skrocilem dax na 13013 i mam 1 ske z 13023 i luzik teraz niech kombinuja oni
cycu szum to sie zacznie jak zejda nizej 1,1661 bo to co teraz to bajerlandiaCYCUU pisze:Edek - przed i po danych. Niech ktoś mi teraz powie, że ruch podczas danych to przypadek i szum....
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
AG MarketsCaldeborn pisze:U jakiego broka grasz?majkel79 pisze:gramy przeciwnie i ja wygrywam zabieram twoje depoXAB pisze:skrocilem dax na 13013 i mam 1 ske z 13023 i luzik teraz niech kombinuja oni
XAB ty to musisz sporo hajsu przepierdalac na tym fx co?:) jak tak patrze na twoja spontaniczna gre i klikanie co 10 sekund to mam nieodparte wrazenie ze musisz miec dobre zrodlo finansowania brokeraXAB pisze:cycu szum to sie zacznie jak zejda nizej 1,1661 bo to co teraz to bajerlandiaCYCUU pisze:Edek - przed i po danych. Niech ktoś mi teraz powie, że ruch podczas danych to przypadek i szum....
					Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 16:17 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

To wiemy kto bedzie mial Twoje.

Złe info dla euro to i taki finał. To nie ma nic wspólnego z przypadkiem ani żadnym szumemCYCUU pisze:Edek - przed i po danych. Niech ktoś mi teraz powie, że ruch podczas danych to przypadek i szum....
Z AT pewnie tez nie
Ja tam już siedzę w LXAB pisze:cycu szum to sie zacznie jak zejda nizej 1,1661 bo to co teraz to bajerlandiaCYCUU pisze:Edek - przed i po danych. Niech ktoś mi teraz powie, że ruch podczas danych to przypadek i szum....
Konsolka w konsolce  dosłownie można usnąć