DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Może ED z moją eS dojdzie do 1.167? 

dadas i Xab najwieksi Skowicze Daxa i Lkowicze edka a zarobieni jak nie wiem co.... i tak co dziennie 
Wala Skami w daxa a potem jak wybije do gory to zarobieni w 3 dupy
Czy wy nie widzicie ze Ci kolesie robia z was wala?
Moze sobie probuja cos sprzedac, jest to spam marketingowy lub cokolwiek innego ale to co oni robia nie ma nic wspolnego z zarabianiem na fx

Wala Skami w daxa a potem jak wybije do gory to zarobieni w 3 dupy

Czy wy nie widzicie ze Ci kolesie robia z was wala?
Moze sobie probuja cos sprzedac, jest to spam marketingowy lub cokolwiek innego ale to co oni robia nie ma nic wspolnego z zarabianiem na fx

Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 17:02 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak
Nie rozjechali "pas cnoty" nie pozwolił czytaj s/lmajkel79 pisze:no nie rozjechał bo grają bez stopa i a i tak myśl zasady kiedyś spadniefx-technik pisze:Właśnie im rozjechał.
Zaraz 13100 cash, które wieszczyłem.

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Nie ulega wątpliwości, że zbliżamy się do ważnego wsparcia. I RGR coraz bliżej. Ale to i tak niczego nie przesądza. Dopiero trwałe wybicie dołemkarnak pisze:Może ED z moją eS dojdzie do 1.167?
https://charts.mql5.com/16/541/eurusd-h ... ki-tms.png
kochanie dawno straciłaś cnotę a błona raz przerwana nigdy się nie zrasta bo nie ma na to czasuTolmonnika pisze:Nie rozjechali "pas cnoty" nie pozwolił czytaj s/lmajkel79 pisze:no nie rozjechał bo grają bez stopa i a i tak myśl zasady kiedyś spadniefx-technik pisze:Właśnie im rozjechał.
Zaraz 13100 cash, które wieszczyłem.
![]()
![]()

- fx-technik
- Fanatyk
Niech ktoś mi powie, że ceny Close nie mają znaczenia...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
na wykresie w załączniku formacja "włoski but", dla tych co nie widzieli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
majkel79 pisze:na wykresie w załączniku formacja "włoski but", dla tych co nie widzieli

Nie o taki but chodzi.
Tylko o podobieństwo do kształtu państwa Włochy, coś co określamy potocznie jako "włoski but".
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
wiem, wystarczy w google wpisać i widać na mapiefx-technik pisze:majkel79 pisze:na wykresie w załączniku formacja "włoski but", dla tych co nie widzieli
Nie o taki but chodzi.
Tylko o podobieństwo do kształtu państwa Włochy, coś co określamy potocznie jako "włoski but".

Trzymaj do kreski.karnak pisze:Może ED z moją eS dojdzie do 1.167?