XAB pisze:skrocilem dax na 13013 i mam 1 ske z 13023 i luzik teraz niech kombinuja oni
zabawa w "dzięcioła"
masz racje zmulilo mnie ja BP NA DAXIE bo to strata czasu
opor widze na 13050 podejda to tam poprobuje moze
w sumie weszli w wzrostyyyyyy
Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 15:34 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 15:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a dolarki na pl juz super zysk i nie skracam hmmmm
daxa zaczalem od 60 z malej rury i co 10 oczek
Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 16:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
XAB pisze:skrocilem dax na 13013 i mam 1 ske z 13023 i luzik teraz niech kombinuja oni
gramy przeciwnie i ja wygrywam zabieram twoje depo
spoko narazie nic nie stracilem wiec bierzesz depo sasiada
nie doczytales tamta ske tez zgasilem na zero
teraz mozesz mnie skubac bo mam ske z 13060 teraz ci wolno bo nie odpuszczam
Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 16:07 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.