naprawdę leci? mi to wygląda na odbicie zdechłego kotakonn365 pisze:Edek od paru minut złapał wiatr w żagle i leci do góryNowy123 pisze:teraz zobaczymy co na fx zroba na kablu i edku 17 00 a o 18 30 jeszcze banskte z kabla
ciekawe tylko czy to nie podpucha i zaraz nie będzie jeszcze większego spadku ..
DayTrading: Czwartek 26.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 26.03.2015
Podobierane L na Dax bo u mnie grubo ,bardzo grubo ostatnia na 11660
juz ładnie zarabia
Jak dzis obronią 11750 to jedziemy na nowe szczyty w max dwa tygodnie

odbicie zdechłego kota.. ju ryli mejd maj dejdsokol pisze:naprawdę leci? mi to wygląda na odbicie zdechłego kotakonn365 pisze:Edek od paru minut złapał wiatr w żagle i leci do góryNowy123 pisze:teraz zobaczymy co na fx zroba na kablu i edku 17 00 a o 18 30 jeszcze banskte z kabla
ciekawe tylko czy to nie podpucha i zaraz nie będzie jeszcze większego spadku ..

aaaa alb ozwolnli anala z WBK albo na urlopie bo jest teraz nowy 

za swoje zasługi pewnie poszedł wyżej albo do bardziej poważanej instytucjiNowy123 pisze:aaaa alb ozwolnli anala z WBK albo na urlopie bo jest teraz nowy

mógł też założyć własną firmę inwestycyjną.. skoro jego prognozy są tak dobre, to z paru dolarów na lewarze np 1:1000 mógł w tydzień ukręcić niezły kapitał

Rafcyk dzięki za daxaRafcyk pisze:Podobierane L na Dax bo u mnie grubo ,bardzo grubo ostatnia na 11660juz ładnie zarabia
![]()

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EUR/CHF ładnie poszedł. O 18 przemówienie vice prezesa SNB i może coś powie odnośnie osłabienia CHF
Dzisiaj na bossie było info, że obrona capa w 2014 kosztowała 25,8 mld CHF. Masakra!!!
Dzisiaj na bossie było info, że obrona capa w 2014 kosztowała 25,8 mld CHF. Masakra!!!
wg mnie to albo już jest MAX, albo 12.000 max.Rafcyk pisze:Podobierane L na Dax bo u mnie grubo ,bardzo grubo ostatnia na 11660juz ładnie zarabia
![]()
i potem w dół.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zibi 68 pisze:Rafcyk dzięki za daxaRafcyk pisze:Podobierane L na Dax bo u mnie grubo ,bardzo grubo ostatnia na 11660juz ładnie zarabia
![]()
Jak dzis obronią 11750 to jedziemy na nowe szczyty w max dwa tygodnieteż już dał zarobić
DAx jeszcze tesnie minima dzisiejsz spokojnie a przynajmniej sie do nic zblizy

-- Dodano: czw 26-03-2015, 18:41 --
dax zrobili retest do oporow
sp500 domkneli luke moze takie cos na SP500 hmm
-- Dodano: czw 26-03-2015, 18:42 --
ale to musza przebic wspracie
-- Dodano: czw 26-03-2015, 18:44 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zaczynam nabierać podejrzeń na dolara 
i narysował mi się taki scenariusz edka.
widać na nim, że wcale nie neguję trendu spadkowego
Nie jestem po prostu pewien czy spadek na 1.04 to był już koniec trendu spadkowego czy też nie.
Tego na razie nikt nie wie.
podejście UP na 1.22 (domknięcie luki) i potem zwała na 0.93
interesujące, nieprawdaż?
na razie zielone F261 skutecznie blokuje edka przed dalszym wzrostem. Jak go przebije to całe depo w L
to się chyba pokrywa z oporem pokazanym przez Karnaka

i narysował mi się taki scenariusz edka.
widać na nim, że wcale nie neguję trendu spadkowego

Nie jestem po prostu pewien czy spadek na 1.04 to był już koniec trendu spadkowego czy też nie.
Tego na razie nikt nie wie.
podejście UP na 1.22 (domknięcie luki) i potem zwała na 0.93
interesujące, nieprawdaż?

na razie zielone F261 skutecznie blokuje edka przed dalszym wzrostem. Jak go przebije to całe depo w L

to się chyba pokrywa z oporem pokazanym przez Karnaka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami