choć oczywiście gwarancji brak

a w ogóle mnie ta para nie interesowała wcześniej.
No to chyba indeksy up by były.... i dupa z daxa na 11.000 - przynajmniej na razie.
Trzeba było S zamykać - a tak to pewnie zostawione...highend pisze:a ja mysle, ze moja projekcja ujka na weekly sie spełni....
No to chyba indeksy up by były.... i dupa z daxa na 11.000 - przynajmniej na razie.
No co Ty - ja pilnuję pozycji.malse pisze:Trzeba było S zamykać - a tak to pewnie zostawione...highend pisze:a ja mysle, ze moja projekcja ujka na weekly sie spełni....
highend pisze:No co Ty - ja pilnuję pozycji.malse pisze:Trzeba było S zamykać - a tak to pewnie zostawione...highend pisze:a ja mysle, ze moja projekcja ujka na weekly sie spełni....
S zamknąłem na 118.400 okołoL dobrałem potem, ale źle był SL (zbyt pazernie) i na BE wywaliło
teraz w ogóle nic nie mam
haha dzis tylko dal poranny komentarzyk i nic nie wrozyl dzisuciekinier pisze:Nowy123 a co anal z BZWBK na dziś wróży ? tak z ciekawości pytam
jak to nie wróżył:Nowy123 pisze:haha dzis tylko dal poranny komentarzyk i nic nie wrozyl dzisuciekinier pisze:Nowy123 a co anal z BZWBK na dziś wróży ? tak z ciekawości pytamahhaah chyba zrezygnowal