obie zamknąłem, ta druga na małej stracie.... zero daxa na raziemalse pisze: ale mi chodziło o S na DAX które jak napisałeś kisisz od "dokladnie 11670 i 11630"

obie zamknąłem, ta druga na małej stracie.... zero daxa na raziemalse pisze: ale mi chodziło o S na DAX które jak napisałeś kisisz od "dokladnie 11670 i 11630"
Tohighend pisze:obie zamknąłem, ta druga na małej stracie.... zero daxa na raziemalse pisze: ale mi chodziło o S na DAX które jak napisałeś kisisz od "dokladnie 11670 i 11630"
ale to nie takie wrozby bo nie ma wykresow oznaczen zawsze dawal pare walut analize dzis tylko poranny komentarz i cisza hahahdsokol pisze:jak to nie wróżył:Nowy123 pisze:haha dzis tylko dal poranny komentarzyk i nic nie wrozyl dzisuciekinier pisze:Nowy123 a co anal z BZWBK na dziś wróży ? tak z ciekawości pytamahhaah chyba zrezygnowal
"Najbliższy opór to 1,1112, a w razie jego przebicia będę liczył na test 1,1151. W przypadku silniejszego wzrostu celem winien być poziom 1,1480 lub też 1,1531. Najbliższe wsparcie znajduje się na 1,1014, a w razie jego przełamania będę oczekiwał na test 1,0890.
Kluczowe wsparcie znajduje się na 1,0614. W moim odczuciu wykres wygląda ofensywnie i spodziewam się dalszego umocnienia Euro względem amerykańskiego dolara z potencjalnym celem w zakresie 1,14-1,15"
Więc lecimy na pysk.
niech się określi, świece dzienne wyglądają spadkowo nadal.malse pisze: ja sobie chwalę DAX
Edek od paru minut złapał wiatr w żagle i leci do góryNowy123 pisze:teraz zobaczymy co na fx zroba na kablu i edku 17 00 a o 18 30 jeszcze banskte z kabla
cofka od wspracia jeszcze 30 min do fix wiec moze pump and dump jak wczorajkonn365 pisze:Edek od paru minut złapał wiatr w żagle i leci do góryNowy123 pisze:teraz zobaczymy co na fx zroba na kablu i edku 17 00 a o 18 30 jeszcze banskte z kabla
ciekawe tylko czy to nie podpucha i zaraz nie będzie jeszcze większego spadku ..