DayTrading: Czwartek 24.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 24.07.2014
rozpier***** mnie konsola na usdjpy, w ogóle nie reaguje
I będzie spadkowo ale nie dziś. Dziś czeka nas bujanieSeryjny Morderca pisze:Tylko musisz zrozumiec ze od jakiegos czas pu ruchem na edku kreuje euro a nie dolar. Porownaj sobie caly koszyk z obiema walutami. Dlatego tez dane zza oceanu mimo ze teoretycznie sa wazniejsze to nie maja takiego wplywu na edka jak dane z europy teoretycznie o mniejszym priorytecie. Tak wiec dane z usa o bezrobociu moga zostac zupelnie zignorowane.Panoptic pisze:Dane z Europy nie są ważne pisałem już o tym. Teraz najważniejsze są dane z USA każdy poziom bliski do prognozy może być pretekstem do korekty.Seryjny Morderca pisze:Edek wszystkimi dobrymi danymi dla euro bedzie reagowal LEKKIM wzrostem a slabymi danymi dla euro DUZYM spadkiem.
Taki trend... nie wiem po co na sile go zmieniacie.
Poza tym cala ekspozycja crossow euro wyglada mega prospadkowo....
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Ed cel pierwszy 134500 okolice
nie tylko - przeczytaj komunikat RBNZDavidFx pisze:dlaczego kiwi spada?kupuj plotki sprzedawaj fakty
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
czekaj, spokojnie.... dax znowu leci zaraz na dół - pokonsoliduje troszkę...pr7emo pisze:rozpier***** mnie konsola na usdjpy, w ogóle nie reaguje
zastanawiam się nad grubą eSką na SP500...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
polecam ten wskaźnik,
piwoty z 4 interwałów - tu włączone tylko miesięczne
piwoty z 4 interwałów - tu włączone tylko miesięczne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o to chodzi że grają samym indeksem eurohighend pisze:czekaj, spokojnie.... dax znowu leci zaraz na dół - pokonsoliduje troszkę...pr7emo pisze:rozpier***** mnie konsola na usdjpy, w ogóle nie reaguje
zastanawiam się nad grubą eSką na SP500...
a jak będzie edek cofał w dół to pewnie zagrają też dolarem, ale wtedy eurusd i usdjpy będą rozkorelowane już zupełnie
the level of the New Zealand dollar is unjustified and unsustainable and there is potential for a significant fall.
http://www.rbnz.govt.nz/news/2014/5805043.html
http://www.rbnz.govt.nz/news/2014/5805043.html
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
a razem z vs pivots D to maszyna do zabijania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.